Ultimele dezvăluiri ale Ziarului ,,Ținta” au produs un adevărat cutremur în Organizația Olt, condusă de niște incapabili și coordonată de Bogdan Velcescu, cel care a eșuat lamentabil în încercarea de a face… ,,ceva bun”!

Acesta nu a avut curajul și capacitatea să își ducă până la capăt deciziile inițiale, clacând umilitor în fața unor lichele cu aere de politicieni.

Adevărul spus de ziarul nostru i-a trezit pe foarte mulți membri care au reușit deocamdată îndepărtarea câtorva lichele vândute politic, care sabotau partidul în interesul personal. Din cauza gestionării proaste a partidului în Olt, atât din partea așa-zisei conduceri, cât și a lui Bogdan Velcescu, foarte mulți membri din conducerea filialelor locale, cât și simplii membri și-au înaintat demisiile din organizație.

În ultima ședință, Valeriu Matei, zis și ,,Cap de mort”, a fost exclus din forurile de conducere, fiind trecut așa cum îi stă cel mai bine… pe linie moartă!

Înainte de a afla despre scoaterea dintre factorii de decizie a lui Valeriu Matei, din cauza lui și-au înaintat demisiile mai mulți membri AUR, printre care Ovidiu Bărbulescu, Tiberius Domozină, Țiu Mihai, Iuliana Popa și alții.

Dezamăgit de proasta gestionare a Organizației Olt, până și secretarul general, Cătălin Crăciun, și-a dat demisia din funcția deținută, rămânând simplu membru și așteaptă ca partidul să își dorească să facă performanță, ceea ce nu se întâmplă în momentul de față.

De aceea vă sugerăm, domnule Bogdan Velcescu, să redeveniți pustnic, deoarece la oameni și politică nu vă pricepeți deloc! Ați dovedit lașitate, prostie și mai ales lipsă de caracter!

Dacă aveați un dram de minte, nu cădeați în capcana întinsă de Valeriu Matei în momentul în care ați găsit OMUL potrivit la locul potrivit și trebuia să faceți curățenie generală!