Din nou mă văd nevoit să mai fac câteva precizări cu privire la haosul ce s-a instaurat în Organizația Olt, din cauza unui rupt în coate pe nume Valeriu Matei, cunoscut sub numele de ,,Cap de mort”.

Acest individ a încercat în ultimul timp să iasă ca un păduche în frunte și să se erijeze în liderul formațiunii politice. Nu ne ajung degetele de la amândouă mâinile pentru a enumera partidele la care a aterizat în preajma campaniilor electorale, doar pentru a încerca să își atingă interesul personal. Din fericire pentru Olt, niciodată nu a fost creditat de alegători și rezultatele obținute au fost cu mult sub genunchiul unei broaște râioase. ( 0,03% din voturile exprimate)

Din toate partidele în care a încercat să își depună icrele, a fost exclus în momentul în care a fost depistat cu tot felul de aranjamente politice și minciuni ordinare.

Acum așa cum am mai zis, profitând de naivitatea și mai ales de nepriceperea în politică a unor membrii AUR, cu de la sine putere s-a autointitulat ,,il capo di tutti capi” și a scos la mezat posturile politice, practic fără nicio împuternicire de la centru.

Una dintre persoanele care a căzut în plasa acestui individ este un constructor controversat din Slatina, cu mari probleme penale, pe nume Marian Florescu. În urma unor discuții în particular, ,,Peștele” i-a promis un loc eligibil pe listele de parlamentare, cu condiția ca deocamdată să fie un cotizant din umbră pentru buzunarul său.

Ultima șmecherie pe care a încercat-o cu Marian Florescu este solicitarea unor bani, motivând că o să achite un autocar pentru transportul manifestanților la București. Suma solicitată a fost de 2500 lei, dar, din fericire Marian Florescu s-a prins de escrocherie și l-a întrebat: ,,Eu dau banii, dar ce garanție am că tu mai ești aici până la alegerile parlamentare? Sunt eu sigur că voi avea loc eligibil pe liste?”

Ca atare înțelegerea a picat, iar Valeriu Matei a rămas cu buza umflată.

Un alt constructor din Slatina care a pus botul la vrăjelile lui Valeriu Matei, tot pentru o funcție promisă de acesta, este Iulică Costea. Acesta a fost păcălit de ,,Pește”, făcându-l să scoată din buzunar fabuloasa sumă de 300 lei pentru sandwich-uri.

Cam așa arată valoarea celui care se erijează în lider AUR Olt, când de fapt el este doar un pârlit de combinator cu… foamea în gât!

Ce zici, Panda? Ți-a luat fața?

Și când te gândești că tu l-ai promovat! Uite că te-a prostit și pe tine!

George Radu