Ultimele dezvăluiri făcute de Publicația ,,Ținta” cu privire la cei care se erijează în stăpânii Organizației AUR Olt, respectiv Valeriu Matei, zis Pește, susținut de un alt incompetent, Dumitru Panait, cunoscut sub numele de Panda, au produs un adevărat cutremur.

Materialele publicate și foarte bine documentate au ajuns la liderii centrali ai partidului, de la care așteptăm măsuri urgente pentru a scoate organizația din mocirla în care au afundat-o cei doi.

Zilele acestea am fost contactat de mai mulți președinți de filiale locale AUR, cât și membri ai acestei formațiuni politice care îmi cunosc activitatea de jurnalist.

Toți sunt revoltați de modul golănesc (înjurături, amenințări, șantaj) cu care Valeriu Matei încearcă să se impună și să preia conducerea din umbră, practic întregul control al partidului.

De ce din umbră? Pentru că el este funcționar public sub papucul PSD, lucrând la DGASPC Olt. Aici a fost angajat după ce a stat în genunchi în fața mai marilor PSD din Slatina, odată cu câștigarea alegerilor de către Emil Moț. Aceasta s-a întâmplat după ce a fost dat afară din funcția pe care o ocupa la Căminul de bătrâni Fălcoiu, unde a fost prins cu… mâța în sac.

Implicit toate aceste aranjamente ale lui Valeriu Matei duc în mod cert la faptul că are o misiune bine trasată, aceea de a distruge Organizația AUR atât în Slatina, cât și în județ.

Toate au fost aflate și analizate de către adevărații oameni de AUR din Olt, care s-au răzvrătit împotriva celor doi indivizi. Liderul organizațiilor din zona de nord a județului a început să ia legătura cu liderii din zona centrală și de sud, pentru a forma o delegație care să meargă la conducerea centrală de la București și să ceară excluderea acestui individ din partid.

În articolele viitoare vom arăta ce lichele cu probleme penale a adus în partid în ultima vreme Valeriu Matei.

Domnilor George Simion, Titus Păunescu și Bogdan Velcescu, cât vă mai lăsați păcăliți de acești proști cu diplomă, ce se cred șmecheri și peste tot se laudă că pot să vă păcălească? George Radu