IMG_4095 IMG_4141 IMG_4142 11046691_1596598913887244_8744142613892279763_n11107166_1598246797055789_1905207583647591130_n

În București, pe strada Stockholm, nr. 16, sector 1, se află o impunătoare vilă, recent renovată, ce în acte aparține firmei ,,Frăției Mafiote„, SC RUPIAH SRL. Cine este administratorul firmei? Nimeni alta decât miliardara de carton Geanina Bobicu!

Interogată la DNA asupra acetui aspect, Geanina Bobicu a declarat: ,,M-am consultat cu inculpatul Darius – Bogdan Vâlcov cu privire la deciziile importante ce implicau capitalul societății (SC RUPIAH SRL), respectiv la achiziționarea unor bunuri imobile. Astfel, în anul 2013 am achiziționat imobilul din municipiul București, str. Stockholm, nr. 16, cu prețul de 7,5 milioane de lei (75 miliarde de lei vechi), după ce în prealabil am avut acceptul inculpatului să achiziționez și un imobil în Centrul Vechi al municipiului Slatina, pe str. Lipscani. Imobilul din Slatina a fost achiziționat în 2011 sau 2012, când inculpatul Darius – Bogdan Vâlcov era primar al orașului și mi-a spus că Centrul Vechi urmează să intre într-un program de reabilitare. Pe această clădire am plătit 30.000 de euro din banii SC RUPIAH SRL.”

Dacă facem un calcul sumar, cele două imobile au fost cumpărate cu aproximativ 2 milioane de euro, bani pe care Primăria Municipiului Slatina i-a plătit firmei de casă SC RUPIAH SRL, pentru serviciile prestate în întreținerea spațiilor verzi. De unde sunt acești bani? Din taxele și impozitele pe care le plătesc locuitorii municipiului.

Vila din București, acum, după renovare, este estimată la peste 5 milioane de euro. Interiorul este de un lux ce întrece orice imaginație, iar mobilierul adus de la cele mai scumpe firme din domeniu.

În clădirea din București, Darius Vâlcov dorea să își deschidă galeria de artă pe numele fostei Miss România..

Legături bolnăvicioase în ,,Frăția Mafiotă”

Am spus și o repetăm că familia Andra și Daniel Bărbulescu este implicată până în gât în devalizarea bugetului municipiului Slatina și că trebuie să le fie schimbată calitatea de martori în dosar, în cea de inculpați!

Palatul din București are trei etaje și o suprafață desfășurată de aproximativ 500 metri pătrați. Povestea acestui palat, până în anul 2013, când a fost cumpărat de Geanina Bobicu, este extrem de interesantă și o să vedeți cum tentaculele mafiei se întind peste tot în Slatina.

În anul 2004, deținătorii legali ai imobilului din București vând casa companiei Corporation Construct, în acționariatul căruia, în 2008, ajunge controversatul om de afaceri rus – Mihail Antohi. În același ani, clădirea este gajată pentru suma de 11 milioane de euro de fostul proprietar, bani ce nu au mai fost recuperați de banca creditoare. În anul 2011, vechea clădire, gajată deja la bancă, este demolată și Corporation Construct ridică o nouă clădire, pe care în 2013 Mihail Antohi o vinde împreună cu compania deținută unui off-shore din Insulele Belize, ,,Belize Neredeal Limited” reprezentat de două femei de afaceri cipriote, Hermioni Khenkin și Niki Staylianou. Cele două cipriote dețin mai multe off-shorr-uri răspândite în întreaga lume și nu sunt decât un paravan prin care se spală sute de milioane de euro. Ce legătură există între această rețea mafiotă și familia deputatului PSD, Daniel Bărbulescu?

Clanul Bărbulescu implicat în mafia internațională

În anul 2004, soțul lui Niki Staylianou, Savva Staylianou, înființează în… Slatina, firma SK KFP Aphrodite SRL, fiind asociat cu firma Cantik Servicer Limited din Insulele Virgine. Trecem peste mai multe aspecte legate de această firmă și ajungem în anul de grație 2007, când la data de 21 iunie este înființată firma SC APHRODITE ENTERPRISE SRL, la aceeași adresă ca firma de mai sus, strada Prelungirea Tunari, nr. 4, având asociați pe Kannas Charalambos și … deputatul PSD, Daniel-Ionuț Bărbulescu. În același an, mai precis în data de 26.10.2006, este constituită firma SC KARYNIA ENTERPRISE SRL, la aceeași adresă, dar având acționari pe Kannas Charalambos și pe… soția deputatului PSD, Andra-Loredana Bărbulescu! Nu vă doare deja capul? Și pe noi, așa că o să lăsăm pentru numărul viitor al ziarului afacerile clanului Bărbulescu și revenim la… Geanina Bobicu!

Miliardara execută ordinele lui Darius Vâlcov!

Geanina Bobicu este doar paravanul prin care șeful suprem al ,,Frăției Mafiote” din Slatina, Darius Vâlcov, a reușit să pună stăpânire pe jumătate din oraș. Și acum, ea nu face nimic altceva decât să administreze SC RUPIAH SRL, cea mai mare căpușă a banului public, după cum primește indicații. Lunar, din bugetul Slatinei intră în conturile firmei 22 de miliarde de lei vechi, bani ce sunt practic la dispoziția lui Darius Vâlcov, prin interpusa sa. Ce cale apucă banii noștri? Către ce conturi se îndreaptă și mai ales cine beneficiază de ei? Sunt întrebări la care vom încerca să găsim răspunsuri! Până atunci, miliardara noastră își împarte viața între familie, administrarea firmelor, executarea ordinelor și noi achiziții de proprietăți imobiliare.

Pe surse, am aflat, dar încă nu putem confirma, că SC RUPIAH SRL a achiziționat o superbă vilă cu patru etaje în Predeal și o clădire nouă în Mamaia.

Ce zice de aceste aspecte actuala conducere a Primăriei Slatina? Nu le este rușine ca lunar să semneze ordinele de plată ce devalizează bugetul, în urma acestui contract păgubos?

Din păcate, nimeni nu ne dă un răspuns la întrebări, așa că ne duce gândul că legăturile ,,Frăției Mafiote” se întind până la cel mai înalt nivel al conducerii pesediste a județului nostru.

Să știți că nu punem PUNCT! Continuăm!