Una dintre mega afacerile ,,Frăției Mafiote” din municipiul Slatina, condusă de infractorii Darius Vâlcov, Minel Prina și Cristi Cismaru este ,,RUPIAH”!

O firmă căpușă, ce administrează spațiile verzi din oraș. Peste 200 de milioane de euro trebuie să plătească slătinenii pentru acest contract păgubos în următorii ani în care contractul făcut de ,,Frăția Mafiotă” este valabil.

Chiar dacă DNA a început decapitarea mafiei, până acum nimeni din cadrul Primăriei Slatina nu a încercat să rezilieze contractul.

Conform contractului încheiat între Primărie și căpușa ,,RUPIAH”, pe o perioadă de 30 de ani de zile, primăria trebuie să achite nu mai puțin de 8000 de miliarde de lei vechi. O sumă fabuloasă, ce o să intre în conturile acestui SRL de apartament, condus de miliardara de carton, Geanina Bobicu. Am calculat pentru dumneavoastră cât încasează pe an căpușa ,,RUPIAH” de la bugetul local: peste 266 de miliarde de lei vechi intră obligatoriu în conturile firmei, adică cu puțin peste 22 de miliarde de lei vechi lunar. Și pentru a merge mai departe, căpușa încasează 715 milioane de lei vechi zilnic, adică aproximativ 30 de milioane de lei vechi pe oră!

Acesta este adevărul despre ,,Frăția Mafiotă” ce a stăpânit orașul! În fiecare oră, în contul firmei intră 30 de milioane de lei vechi! Pentru cei 30 de ani de contract, căpușa ,,RUPIAH” trebuie să plătească la primărie o redevență de 16 miliarde de lei vechi, cu mult mai puțin decât încasează într-o lună de zile. Jaf pe față!

Cine este miliardara Geanina?

Rita – Geanina Bobicu, fostă Natanzohn, până să îl cunoacă pe Darius Vâlcov vindea gogși în Piața Zahana, din Slatina. În anul 1999, împreună cu Darius Vâlcov pune pe picioare firma ,,Milenium Grup CO-SA”, cu sediul în București, firmă ce intră în faliment în scurt timp. Ca un cățel, a fost prezentă lângă Darius Vâlcov pe toată perioada campaniei electorale și după câștigarea alegerilor apar și recompensele. Ajuns primar, Darius Vâlcov a început să o promoveze în diverse funcții din administrația locală. O perioadă a fost angajată la Direcția Piețe din cadrul Primăriei, din 2007 până în 2010 a avut cartea de muncă tot la Primărie, în cadrul Serviciului Public DADPP, de unde în data de 12 august 2010 trece să lucreze la căpușa ,,RUPIAH”.

La doi ani după această mutare, bucureșteanul Ovidiu Ramba părăsește acționariatul firmei și în data de 4 iulie 2012 Geanina devine peste noapte cea mai bogată femeie din județ. Conducerea căpușei ,,RUPIAH” este preluată de fosta vânzătoare de gogși. Plecarea din firmă a lui Ovidiu Ramba rămâne un mare semn de întrebare, pentru că Geanina, în nume personal, a cumpărat acțiunile acestuia cu suma de 18 miliarde de lei vechi. De unde a avut acești bani? Probabil erau bani strânși la ciorap din vânzarea gogoșilor și din salariul amărât de bugetar. Pentru a înțelege mai bine tot mecanismul acestei afaceri, să ne întoarcem puțin în timp…

Cum a apărut în Slatina căpușa ,,RUPIAH”?

În anul 2005, în Craiova este înființată firma ,,RUPIAH” de către Daniela Geambașu și avea ca principal obiect de activitate, conform Codului CAEN 505, ,,comerț cu amănuntul cu carburanți pentru autovehicule”. Anul 2005 este încheiat cu exercițiu financiar ZERO, la fel și anul 2006. Se pregătea deja marea lovitură din Slatina.

În data de 22.01.2007, Daniela Geambașu iese din firmă și cesionează părțile sociale către Ana-Marinela Dolan, domiciliată în județul Dolj, sat Amărăștii de jos. Tot acum, obiectul de activitate este schimbat în … ,,activități de servicii anexe agriculturii: grădinărit peisagistic (arhitectură peisagistică)”.

Ce implicare au aceste două personaje în mega afacere?

Ambele doamne, Aurica Geambașu și Ana – Marinela Dolan, au fost asociate și în alte firme, cu bătaie lungă în Slatina.

Aurica Geambașu a fost asociată cu Miron Vigu în SC SIGNOR PREST SERV SRL Baldovinești, jud. Olt. Ana – Marinela Dolan este și acum asociată cu soția lui Miron Vigu – Florentina – Loredana Vigu (actual președinte al Organizației PMP Balș și vicepreședintă la nivel județean) în firma SC ROBDELI STAR SRL Baldovinești, jud. Olt.

Miron Vigu , în prezent decedat, la vremea respectivă era asociat unic și administrator la SC SIGNOR CONSTRUCT SRL Baldovinești, jud. Olt și a fost unul dintre subantreprenorii angajați de SC DRAGLINA OLMEC SRL Craiova pentru construirea parcării etajate din zona Spitalului Slatina. Vedeți cum încep să se lege ițele afacerii?

Căpușa ,,RUPIAH” intră în Slatina

În data de 05.02.2007, căpușa cumpără de la Primăria Slatina suprafața de 5000 mp, situată în Dealul Grădiște (actuala suprafață pe care se află celebrul cort de nunți) prin contractul nr. 637, legalizat de notarul Rodica Buicescu. Această suprafață de teren urma să fie vândută în anul 2013 către SC RUBINSTEIN HOLDING SRL, deținută de un membru important al ,,Frăției Mafiote”, Cristian – Marian Ghenciu. Tranzacția a fost legalizată la data de 22.02.2013 de către notarul Constantinescu Violeta.

În anul 2009, Ana – Marinela Dolan își schimbă domiciliul în orașul Balș, jud. Olt și cedează din părțile sociale deținute la SC RUPIAH SRL, către Andrei – Ovidiu Ramba, din București. Totodată este revocat din funcție administratorul Aurica Geambașu și este numită Anca – Ioniță Gușatu. În data de 28.09.2009, cei doi asociați hotărăsc schimbarea obiectului principal de activitate în ,,alte activități de curățenie”, iar în data de 10.12.2009, Ana – Marinela Dolan cesionează restul de 25% din părțile sociale deținute către Leonard – Adrian Șerban.

Cu această structură de acționariat, căpușa SC RUPIAH SRL dobândește acțiunile SC ACETI SA, în data de 29.12.2009, conform Cotractului de cumpărare acțiuni nr. 18934.

De ce doarme DNA?

Distrugerea SC ACETI SA a fost bine pusă la punct de către ,,Frăția Mafiotă” și gândită cu mult timp înainte. Pentru că în apropiere de momentul vânzării acțiunilor ACETI, căpușa RUPIAH avea cifra de afaceri ZERO, se derulează câteva tranzacții fictive între RUPIAH și SC SIGNOR CONSTRUCT SRL Baldovinești. Asupra vânzării frauduloase a SC ACETI SA vom reveni în numărul viitor al publicației noastre. Atunci o să vedeți și ce implicație majoră a avut actuala șefă a Organizației PMP Balș, Florentina – Loredana Vigu. La data de 02.06.2010, asociații Andrei – Ovidiu Ramba și Leonard Șerban primesc indicații de la Darius Vâlcov (primar în funcție) să schimbe din nou Codul CAEN, în ,,activități de întreținere peisagistică”. La orizont apărea mega afacerea cu spațiile verzi. În data de 25.08.2010, se semnează cel mai păgubos contract din istoria municipiului Slagtina, cu firma căpușă RUPIAH! Primăria cedează întreținerea în totalitate a spațiilor verzi din oraș către SC RUPIAH SRL, urmând să plătească 8000 de miliarde de lei vechi în următorii 30 de ani. Jaful începuse!

Vâlcov vrea controlul total11107166_1598246797055789_1905207583647591130_n IMG_4079 IMG_4095

Trecem peste alte multe aspecte legate de activitatea infracțională a SC RUPIAH SRL și încercăm să ajungem în data de 12.03.2012, când se revocă din funcția de administrator Marian – Alexandru Mocanu și este numită în funcția de director executiv Rita – Geanina Bobicu.

În data de 26.06.2012, Rita – Geanina Bobicu umblă la ciorap, scoate 18 miliarde de lei vechi și cumpără acțiunile deținute de Andrei – Ovidiu Ramba. Acum vă rugăm să citiți cu atenție: ,,Un fost director al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat, care prin colectivul de subordine a avizat documentația de concesionare a Serviciului Spații Verzi și de privatizare a SC ACETI SA, ajunge să dețină controlul majoritar! Greu de crezut că a dus-o capul pe Geanina la această escrocherie, greu de crezut că avea atâtea miliarde la pușculiță!

Acest contract, ce devalizează bugetul orașului, poate fi denunțat de către actuala conducere a Primăriei Slatina, numai că interesele ,,Frăției Mafiote” sunt încă majore și șantajul cu noi dezvăluiri despre toți cei implicați, mai ales oameni politici, își face efectul.

Nu punem punct la această mega escrocherie condusă acum de către Rita – Geanina Bobicu, pentru că mai avem multe dezvăluiri de făcut în numărul viitor al ziarului ,,ȚINTA”. Atunci o să vă arătăm fotografii din palatul pe care aceasta îl deține în București! O să facem dezvăluiri despre conturile și proprietățile deținute prin interpuși în străinătate. O să vă arătăm adevărata față a miliardarei de carton. Aici, în buzunarele ei, ajung banii contribuabililor slătineni.

(va urma)