TDR_3258

În timpul vidului de putere, atunci când premierul Victor Ponta și-a delegat atribuțiunile către președintele UNPR, Gabriel Oprea, puțini știu că la conducerea țării a fost parte integrantă și senatorul Ion Toma,

Practic, toate hotărârile luate de către Gabriel Oprea, în perioada mandatului de premier interimar, au fost discutate și analizate într-un cadru restrâns de conducerea UNPR, în care senatorul Ion Toma activează ca secretar general adjunct.

Hulit și marginalizat în județul Olt de către o echipă de,,pulifrici pesediști, condusă de viitorul pușcăriaș Darius Vâlcov, senatorul Ion Toma și-a arătat adevărata valoare în cadrul formațiunii politice UNPR. Trebuie spus clar că actuala conducere PSD din Olt ar fi fost un mare zero dacă nu ar fi fost formați și ajutați de fostul senator de Olt. Președintele CJ Olt, Paul Stănescu, probabil că și acum ar fi fost ars de razele soarelui pe moșia de la Vișina, vicepreședintele C.J., Marius Oprescu, ar fi fost doar un vânzător de balast din Piatra Olt, borfașul Daniel Bărbulescu, deputat PSD cu largi perspective de a deveni lider de pușcăriași, ar fi fost un umil cărător de geantă și deschizător de uși. Actualul primar interimar Emil Popa, un om la care Ion Toma a ținut extraordinar de mult și pe care l-a ajutat în situații extreme, putea să fie în continuare șeful echipei de lipitori de afișe ai PSD. Lista este lungă și nu trebuie să uităm nici de cameleonul Felicia Man, actuala șefă a Inspectoratului Școlar Olt. Lacrimile de crocodil pe care aceasta le-a vărsat la mazilirea lui Ion Toma din funcția de președinte al PSD Olt au fost doar începutul ascensiunii doamnei inspectoare în tabăra câștigătoare.

Aproape toți așa-zișii actuali ,,mari politicieni ce conduc județul au stat ani buni în umbra senatorului . Pe rând, unul câte unul, au fost promovați în funcții politice și publice. Toți au avut câte ceva de învățat, dar, în haită, ca niște hiene înfometate, au dorit întreaga pradă politică! Toți au participat la încercarea de scoatere din scena politică a senatorului Ion Toma. Toți au făcut zid în jurul ,,Frăției Mafiote” condusă de fostul pedelist Darius Vâlcov, la alegerile parlamentare din 2012 și nu au acceptat candidatura pe un post de senator de Olt a lui Ion Toma.

Timpul s-a scurs în favoarea senatorului care acum are un cuvânt greu de spus în politica națională și în curând și în politica din Olt.

Tot timpul a dovedit că cei care și-au apărat frații corupți au ajuns pe mâna anchetatorilor DNA și în fiecare zi se uită pe fereastră la ora 6 dimineața să vadă dacă le intră mascații în curte.

Între timp, senatorul Ion Toma, împreună cu întreaga echipă UNPR, pregătește un mare plan politic pentru județul Olt.

Dormiți liniștiți, doar după 20 septembrie o să vă intre mascații în curte și birouri!