Câteodată mă gândesc ce a fost și ce a ajuns Organizația PNL Olt! În special Organizația Municipală Slatina, în care în ultimul timp și-au făcut culcuș câțiva papagali. Dacă dăm timpul înapoi până la alegerile locale din 2016, observăm că un cuvânt de ordine este degringoladă. În anul 2016, în sondajul premergător pentru alegerea candidatului la funcția de primar al municipiului Slatina, s-au încris patru persoane, toate patru având o anumită valoare, persoane cunoscute și cu priză la alegători. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, pentru că cei patru au fost doctorul Sorin Brătoi, omul de afaceri Marian Căruntu, profesorul Marius Bălașa și un alt om de afaceri foarte cunoscut, Gabriel Dima Buliteanu. Toți patru, pe segmentul fiecăruia, oameni deosebiți.

Dacă sondajul nu ar fi fost măsluit de către președintele interimar al Organizației PNL Olt din acea vreme, deputatul Gigel Știrbu, probabil alta ar fi fost conducerea administrativă a municipiului Slatina. În urma unui blat ordinar cu PSD, a fost ales drept candidat profesorul Marius Bălașa, cel care acum își ia conștiincios notițe prin birourile mahărilor pesediști și mai vrea să încerce o dată încă o candidatură, dar de astă dată din partea ALDE.

Azi, am aflat cu stupoare că în cadrul Organizației Municipale Slatina a PNL și-au depus intenția de a candida două persoane: omul de afaceri Gabriel Dima Buliteanu și măscăriciul de serviciu Ionuț Comănescu.

În urma declarațiilor incendiare ale deputatului Mihai Niță, cu privire la susținerea candidaturii pentru funcția de primar al Slatinei al actualului președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, într-o alianță viitoare PNL – ALDE, mă așteptam ca Liviu Voiculescu să aibă curajul, tăria de caracter și bărbăția de a intra în competiție.

Din păcate, chiar azi, după depunerea candidaturilor, a provocat un mare scandal printr-o declarație de presă din care reiese clar viitorul blat: ,,Dacă unul va avea 5% în sondaj, iar altul 6%, nu știu dacă va fi vreunul dintre ei candidat. Trebuie să așteptăm rezultatele sondajului.”.

Deja orice analist politic observă că se pornește din start pe un blat și o nouă măsluire a sondajului. Războiul între Liviu Voiculescu și alți membrii PNL a fost declarat pe față. Dacă măscăriciul de serviciu Ionuț Comănescu, cel care dorește să ajungă primar cu toate că nu a muncit nici o oră în viața lui și nimic nu îl recomandă pentru această funcție, a intrat în acest joc doar de dragul de a obține like-uri pe Facebook și a face jocul șefilor, nu același lucru îl putem spune despre Gabriel Dima Buliteanu. Acesta a intrat în competiție pentru că este liberal din tată în fiu, om cu credință în Dumnezeu și mai ales realizat din toate punctele de vedere. El dorește să facă ceva pentru Slatina, pentru locuitorii orașului și pentru primenirea clasei politice.

Este păcat să te folosești de un asemenea om doar pentru a încerca să îți atingi meschinele scopuri personale!

Este a doua oară când Gabriel Dima Buliteanu își scoate inima și credința pe o tipsie și o oferă slătinenilor care doresc o schimbare.

Este pentru a doua oară când Gabriel Dima Buliteanu intră într-o competiție internă a PNL cu temerile și de ce nu cu siguranța credinței că va fi vândut pentru un pumn de arginți de noul Iuda!

Este pentru a doua oară când Gabriel Dima Buliteanu are credința că ,,ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!”.

Haideți să vedem dacă reușim împreună cu Gabriel Dima Buliteanu să redăm Slatina slătinenilor și să primenim clasa politică!