Potrivit ultimelor informații, primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu Ady, membru de marcă al Organizației PNL Olt și totodată președintele ,,Asociației Orașelor din România” va ocupa un loc pe lista europarlamentarilor. Încă nu se știe cu siguranță locul, dar pentru Organizația PNL Olt este o onoare și totodată o recunoaștere a valorii să aibă un membru candidat.

Întreaga organizație, în frunte cu președintele Liviu Voiculescu, a arătat sprijinul necondiționat în campania electorală, iar rezultatul votului din județul Olt se dorește să poziționeze organizația printre cele fruntașe.

Între președintele Organizației PNL Olt, Liviu Voiculescu și primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu Ady există o îndelungată colaborare și consultare pe plan politic, încă din primele zile când, după moartea prematură a președintelui Costel Moisescu, actualul președite și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția vacantată.

Am avut onoarea să particip la o întâlnire între Mădălin Teodosescu și Liviu Voiculescu în momentul când cel din urmă căuta susținerea organizațiilor din teritoriu pentru funcția de președinte. Mai târziu mi-am dat seama că Liviu Voiculescu este un om de cuvânt și în permanență pune în practică tot ceea ce este necesar pentru ca Organizația PNL Olt să devină o organizație puternică și cu o mare coeziune între membri. La acea primă întâlnire între Mădălin Teodosescu și Liviu Voiculescu am fost martorul direct la momentul în care cei doi și-au dat mâna pentru un proiect de viitor. Cu două zile în urmă, în timpul unei conferințe de presă (Aici vreau să vin cu o precizare, eu, George Radu, am interzis să particip la conferințele de presă ale PNL Olt de către chiar președintele Organizației, Liviu Voiculescu, care de obicei este deranjat de întrebările incomode pe care le pun), în fața mass media agreată de PNL Olt, cei doi și-au dat încă o dată mâna și au parafat pactul Voiculescu – Teodosescu.

Sper ca această ultimă strângere de mână să fie menținută nu așa cum zice românul ,,De la culesul porumbului, până la tăiatul cocenilor, ci cel puțin până la însămânțările de primăvară!”. A mai strâns odată mâna și lui Gabriel Dima Buliteanu.