Ceea ce se întâmplă la nivel de PSD în Parlament întrece orice imaginație! Azi, nenorocitul de deputat de Olt, Florin Iordache, a recidivat și și-a ridicat degetul mijlociu la verticală. Acest individ de doi lei pare din ce în ce mai mult că vrea să arate întregului popor român înclinațiile lui de homosexual. Florin Ciordache vrea să ia .uie și cred că și-a pregătit și tubul de lubrifiant, pentru că așteaptă să i-o tragă cineva și în partea dorsală. Îmi aduc aminte, cu ani în urmă, despre un dosar aflat în cercetare la Miliția Caracal, dosar ce în mod oficial a fost pierdut, dar încă este păstrat în seiful unor persoane.

Mi-aduc aminte tot cu ani în urmă de apropierea dintre Florin Ciordache și Bombonel. Aceste aduceri aminte, cât și gesturile pe care Florin Ciordache le face ca o sfidare la adresa poporului român, la adresa colegilor parlamentari, și mai ales la adresa membrilor PSD din județul Olt care l-au susținut în campania electorală mă fac să îmi asum responsabilitatea dezvăluirii că Florin Ciordache este homosexual. Prea mult dorește să o simtă atât în gură, cât și în popou.

Un nenorocit, un paria al PSD Olt, pentru că toți oltenii știu că în ultimele două mandate nu a mai fost dorit pe listele electorale. Numai relațiile la nivel de PSD București și limbile pe care le place să le dea în fundurile președinților de partid aflați la putere l-au impus în continuare pe listele de deputați.

Individul, un amărât de inginer la o societate din Caracal, ajuns acum să facă legile în Parlament și chiar numit, este drept, pentru o scurtă perioadă de timp ministru al Justiției, nu a profesat nicio secundă, nici cel puțin meseria de jurist. De județul Olt nu îl mai leagă nimic, nici chiar respectul față de colegii din PSD care în totalitate s-au dezis de el și îl consideră doar un fluture ce zboară din p…ă în p..ă, în funcție de interesul propriu și de excitația momentului.

Aș putea să scriu o carte despre acest individ meschin, dar nu merită să îmi consum energia pentru un nemernic de politician trimis în Parlament fără voia Organizației PSD Olt.

Aud pe surse că vrea să pună mâna pe Organizația PSD Olt și să își impună lingătorii de p..ă în conducerea partidului. Sincer să fiu, m-aș bucura pentru acest lucru, pentru că aș avea ocazia să dau ochii cu el prin județ sau la o conferință de presă. Nu vă pot spune acum ce urmează să îi fac individului. Va fi o surpriză maximă!

Până atunci, repet, îmi pare rău că nu am o afinitate pentru bărbați. L-aș contacta și i-aș propune să ia puțină .uie! Sau i-aș trage-o până când nu ar mai putea să se așeze nici pe oala de la WC.