00463646c0ab980607713c0998dffbb8Nepotul șefului PSD Olt, Paul Stănescu, s-a intoxicat cu carne porc premium…

De cele mai multe ori, carnea de porc consumată în exces cade greu la stomac și poate provoca grețuri mari. Așa se întâmplă în acest moment cu directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea, nimeni altul decât nepotul președintelui PSD Olt, senatorul Paul Stănescu.

Prieteni buni ai directorului din cadrul DSVSA Olt au ținut să ne informeze că DNA București a demarat o acțiune de cercetare la nivelul instituției. Motivul declanșării acțiunii este faptul că în urmă cu trei ani, Veronel Bolborea a eliberat autorizația sanitar-veterinară de funcționare solicitată de SC PREMIUM PORC Negreni SRL, o firmă cu mari probleme privind protecția mediului, controlată de oameni de afaceri danezi. Documentul necesar a fost eliberat la cerere, cu toate că în acel moment nu erau îndeplinite condițiile legale.

De mai multe ori, SC PREMIUM PORC Negreni SRL a fost sancționată de alte instituții ale statului, anul trecut primind o amendă de 50 000 lei de la Garda de Mediu Olt. Cu toate că în mass media din Olt a fost semnalată de nenumărate ori activitatea la limita legii a societății respective, niciodată directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea, nu a dispus măsuri.

De fapt, Veronel Bolborea nu a răspuns nici la întrebările ziariștilor cu privire la activitatea societății respective și a modului cum a primit autorizația.

Pe lângă toate acestea, un alt aspect ce se află în atenția procurorilor DNA este verificarea modului cum a fost înstrăinată aparatura din cadrul laboratului de analize al DSVSA Olt, laborator ce nu a funcționat niciodată.

Se pare că legăturile dintre directorul Veronel Bolborea și societatea PREMIUM PORC Negreni SRL sunt foarte strânse, iar rahatul în care a intrat miroase atât de rău încât a ajuns până la nasul procurorilor DNA. Vom reveni și cu alte aspecte, în măsura în care vom reuși să primim mai multe informații de la sursele noastre.