13329361_506285442913170_7679486966158084280_oIMG_4144

Vineri seara, în timp ce se afla la o petrecere privată, la un restaurant de lux, inspectorul județean al ISJ Olt, Felicia Man, a fost anunțată de către subordonați că pe fax a venit revocarea din funcție, semnată de actualul ministru Liviu Pop.

Vestea a șocat-o și a părăsit imediat petrecerea, pentru a citi personal faxul buclucaș.

Ajunsă la inspectorat, a văzut negru pe alb că șefii inspectoratelor școlare din 13 județe au fost revocați.

Mai pe românește, peste 15 zile trebuie să avem un alt șef la ISJ Olt. Pe surse, am aflat că Felicia Man a înroșit telefonul, sunând pentru a cere explicații pe toate mărimile PSD-iste ale județului Olt. Numirea în funcția de inspector școlar șef a Feliciei Man s-a făcut cu sprijinul deputatului PSD, Dan Ciocan, și chiar a ocupat și un loc pe lista de senat la alegerile parlamentare.

Dacă la Slatina este jale mare, nu același lucru se întâmplă la nici 25 de kilometri, în orașul Balș, unde viitoarea șefă a ISJ Olt, Mariana Gheorghe, a organizat deja la conacul pe care îl are în comuna Baldovinești o petrecere cu lăutari.

Pe surse, am aflat că deja la petrecere sunt câțiva PSD-iști importanți și deja a început să primească buchete de flori și felicitări. Mariana Gheorghe, o înfocată PD-istă în timpul conducerii partidului de către primarul Darius Vâlcov, și-a schimbat culoarea politică mai repede decât un hair-stylist schimbă culoarea părului și a devenit fană înrăită PSD. La ultimele două concursuri organizate de minister pentru ocuparea posturilor de inspector școlar adjunct la județul Olt, Mariana Gheorghe a fost prezentă, dar nu a reușit să sară peste ștacheta probelor.

Cu toate acestea, în prezent ocupă funcția de inspector școlar adjunct cu delegație și urmează ca peste 15 zile să preia conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt.

Tot pe surse am aflat că Feliciei Man i-a fost făcută promisiunea că în luna septembrie o să fie numită într-o funcție de secretar de stat la Ministerul Învățământului. Toată această harababură ne aduce aminte de o celebră mască în care un ochi plânge și unul râde.

Asta pentru că în PSD Olt nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă, exact ca într-o grotească piesă de teatru.

Vom reveni cu amănunte!