Gata, bătrânul Casanova, cu buzunarele pline de Viagra, care se visează președintele României, nimeni altul decât sluga pupincuristă a PSD, Călin Popescu Tăriceanu, a aterizat în Olt. La această oră, la sediul ALDE Olt are loc o așa-zisă întâlnire informală, după care la un hotel din apropiere se va deplasa suita restrânsă a încă președintelui ALDE Olt, deputatul Mihai Niță. Departe de ochii curioșilor și mai ales ai presei, gașca ce conduce în acest moment ALDE Olt, adică Mihai Niță, familia Cârloganu și maimuțoiul Bălașa, împreună cu alți câțiva umili servitori și două-trei metrese ce știu să folosească foarte bine ciocanul vor avea parte de o masă tovărășească cu bucate alese și stropită cu șampanie de o mie de euro sticla. Aici se va hotărî soarta ALDE Olt, numai interesul acestor mafioți politici și al PSD-ului. Se va face vânzarea pe tarabă în schimbul unor noi funcții și menținerea politrucilor pe statele de plată ale actualului partid de guvernământ.

Călin Popescu Tăriceanu a venit în Olt doar pentru a întări încă o dată faptul că maimuțoiul Marius Bălașa, un biet simbriaș în subordinea PSD, o să fie candidatul de necontestat la funcția de primar al municipiului Slatina. A mai venit pentru ca mâine să se plimbe de mână cu un alt maimuțoi, un neica nimeni ce a crescut doar în umbra tatălui, plimbăreț notoriu pe la toate partidele. Este vorba despre băiatul lui Cristinel Cârloganu, actual candidat pe lista de europarlamentare, Mihai Cârloganu.

Unele zvonuri confirmă faptul că pentru locul 24 pe lista de europarlamentare, familia Cârloganu ar fi făcut prin intermediari un cadou modic de numai 50 mii de euro. Asta așa, pentru ca mezinul să aibă la C.V. și o candidatură.

La hotelul unui mare magnat slătinean, unde au fost rezervate 12 cele mai bune camere, Tăriceanu se va bucura de apartamentul cu jacuzzi și pat cu baldachin roșu. Deocamdată încă nu știm cine îl va spăla pe spate în jacuzzi și ce curvă politică din ALDE îi va aranja așternuturile. Dacă aflăm, vă vom spune! Până atunci, vă spunem că ați ajuns să fiți conduși de niște nemernici care nu își văd decât interesul propriu, atât al lor, cât și al familiilor și rudelor. Aveți grijă, pentru că în scurt timp dumneavoastră, stimați cititori veți fi suverani, pentru că veți avea în mână ștampila pe care scrie VOTAT!