si-pisicul-ajunge-imparat_1beadd07756a43

În ultimele zile, Organizația Municipală a PNL Slatina, al cărei președinte este Gabriel Buliteanu, a făcut o serie de acțiuni. Din păcate, un individ ce se visează primarul Slatinei, Ionuț Comănescu, a avut tupeul să își asume în întregime aceste acțiuni și să încerce să iasă din nou în atenția opiniei publice, așa cum iese un păduche în frunte.

În postările făcute pe rețelele de socializare, atât pe pagina personală (această pagină, puțin ne interesează, pentru că poate să posteze și când și-o freacă în baie), cât și pe paginile oficiale ale Organizației PNL, nu există nicio fotografie în care să se vadă că la acțiuni a participat președintele Gabriel Buliteanu. Nu există nicio referire scrisă la acesta și nici nu este amintit numele său.

Postările încep cu: ,,Eu și colegii mei liberali… „. De aici observați clar că în toate acțiunile nu a fost prezent decât EU și … restul liberalilor, care nu prezintă importanță în viziunea îngustă a acestui individ.

Să îți fie rușine, Ionuț Comănescu, atât ție, cât și celor din conducerea PNL, care te încurajează să faci asemenea postări! Câți bani ai scos tu din buzunar pentru aceste acțiuni?