FB_IMG_1519946692296

Un nenorocit de consilier județean PSD, Șofaru George, fiul primarului din Văleni, Ion Șofaru, cunocut cu grave probleme psihice, dar păstrat în funcție de către PSD, a fost din nou implicat într-un grav eveniment.

Flavius – Cristian Ștefan, în vârstă de 42 de ani, un cunoscut om de afaceri și fost consilier local în comuna Văleni (și-a dat demisia pentru că nu a vrut să fie părtaș la furăciunile primarului Ion Șofaru) se afla într-un bar proprietate a fratelui său. Cum tot românul aflat în fața unui pahar de băutură se crede și politician, nu a observat că în incinta barului se afla primarul împreună cu fiul său.

Polemicile politice au degenerat și cei doi, adică primarul Ion Șofaru și fiul său – consilierul județean George Șofaru, au început să-l lovească pe fostul consilier, încât acesta a ajuns la UPU Slatina. Organele de poliție subordonate primarului au încercat să mușamalizeze acest caz și nu au răspuns solicitărilor.

Aceste lucruri se întâmplă în județul condus ,,de ciuma roșie și păstorit de președintele PSD Olt, Paul Stănescu, alături de președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu. Gravele derapări ale consilierului județean George Șofaru sunt cunoscute, dar din păcate nimeni nu a încercat să ia măsuri pe linie politică împotriva acestuia.

Mâine vom reveni cu mai multe amănunte referitoare la acest caz.