Elevii clasei pregătitoare A și a V-a A de la Școala Gimnazială ,,Eugen Ionescu Slatina, însoțiți de doamnele profesoare Mariana Ilie, Grațiela – Ludmila Popa și Elena – Corina Leanca, au plecat încă de marți la colindat la Judecătoria și Primăria Slatina, cu emoție, în așteptarea lui Moș Crăciun. Ei au prezentat un spectacol de colinde din repertoriul tradițional, dar și colinde în limbile franceză și engleză din repertoriul internațional: ,,Sus la poarta raiului, ,,Domn, domn, să-nălțăm!, ,,Mon beau sapin, ,,Christmas tree, ,,Farandola, ,,Deck the halls. Elevii au fost pregătiți de doamnele profesoare de educație muzicală și de limba franceză Elena – Corina Leanca și Emilia Andrei.

Joi au continuat tradiția și au luat cu asalt Consiliul Județena Olt, unde salariații i-au întâmpinat bucuroși, cu inimile larg deschise.

Elevii clasei a V-a A s-au întâlnit apoi cu micuții de la Școala Schitu la Biblioteca Județeană Olt, unde au desfășurat activități specifice Sărbătorilor Crăciunului, în cadrul proiectului Clubului Soroptimist Internațional Slatina, iar la final le-au oferit prichindeilor cadouri și alimente.

Seara au încheiat-o cu un frumos spectacol – surpriză, oferit profesorilor și părinților, unde au fost și ei răsplătiți cu cadouri și un delicios tort.

Le dorim și noi acestor elevi frumoși, talentați, cu un suflet atât de bun, dar și profesorilor sărbători fericite și un An Nou plin de bucurii și succese!