Organizaţiile Tineretului Social Democrat (TSD) din Vâlcea, Olt și Dolj se delimitează de poziţia preşedintelui TSD, Gabriel Petrea, susţinând că acesta ar trebui să semneze în nume personal comunicatul prin care propune organizarea unui Consiliu Naţional sau a unui Congres al partidului. În comunicatul TSD Olt, poziţia exprimată de Gabriel Petrea este calificată drept „propagandă ieftină”, „foileton scris într-un limbaj de lemn”.

„TSD Olt constată, cu stupoare, ieşirea lui Gabriel Petrea în spaţiul public cu o ‘scrisoare deschisă’ în numele Tinerilor Social Democraţi. Foiletonul scris într-un limbaj de lemn, pur comunist, de către cine-ştie-ce strateg în ale politicii, nu este asumat de organizaţia de la Olt. Ne delimităm de această propagandă ieftină şi îi spunem lui Gabriel să şi-l asume singur. Apropo, tu ne vorbeşti despre democraţie în partid şi tu, de capul tău, vorbeşti în numele nostru, al tuturor? După ce că baţi câmpii cu graţie, mai ai tupeul să ne dai şi lecţii de democraţie? Noi, Organizaţia TSD Olt, îţi spunem „Stop! Noi nu rezistăm!” P.S. Puţin mai mult respect pentru colegii tăi nu ar strica!
” – se arată în Comunicatul de presă al echipei TSD Olt, aflată sub conducerea lui Ionuț Ivan.

Contactat telefonic, președintele TSD Olt, Ionuț Ivan ne-a declarat: ,,PSD este un partid puternic, ce a obținut la alegerile trecute votul de necontestat al milioanelor de români. Ca membru al acestei formațiuni politice, consider că acest vot este exprimarea poporului român pentru ca noi să ne putem duce la îndeplinire planul de guvernare. Echipa de tineri social – democrați din județul Olt nu se raliază la declarațiile lui Gabriel Petrea și considerăm că ceea ce a făcut domnia sa este o mare greșeală și, de ce nu, un afront adus conducerii partidului, în care alegătorii și membrii de partid au o mare încredere. Aș vrea să precizez că în acest moment judeul Olt, prin persoana domnului președinte Paul Stănescu reprezintă un pion important în viitorul României. Atât eu, cât și tinerii social – democrați din județul Olt suntem convinși că va fi depășită în cursul zilei de azi această situație și PSD se va putea ocupa în continuare de o bună guvernare a României, numai în interesul locuitorilor. 20180115_155412