DSCF7452

După ultimul scandal de mare amploare din cadrul Organizației PNL Olt, azi avem din nou dovada fragmentării și luptelor interne ce mistuie acest partid, aflat la un procent de aproximativ 12 în județul nostru.

Decesul prematur al fostului președinte Costel Moisescu a reușit ca timp de o săptămână de zile să coalizeze în jurul președintelui interimar Liviu Voiculescu chiar toate forțele ce încercau să scape în acel moment de tirania impusă de traficantul de alcool, deputatul Gigel Știrbu. Din păcate, votul de încredere obținut în primă fază de către Liviu Voiculescu, aflat în acel moment în tabăra adversă deputatului, s-a dovedit o mare cacealma. După eșecul de a impune în funcția de președinte interimar pe Ioana Gherghița, Gigel Știrbu a schimbat total strategia și a reușit să-și schimbe brelocul, prin persoana lui Liviu Voiculescu. Acum cărțile sunt făcute, din punctul lor de vedere, și în data de 26 ianuarie ar urma să aibă loc alegeri pentru funcția de președinte, cu un candidat unic: brelocul Liviu Voiculescu.

Din fericire pentru adevărații membri PNL și mai ales pentru cei care scârbiți de politica pe care o practică gruparea Știrbu – Voiculescu și pentru modul în care aceștia stau preș în fața PSD Olt, azi și-au anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Organizației PNL Olt două persoane foarte importante în politica PNL. Deocamdată le respectăm rugămintea să nu le divulgăm numele, până în momentul în care își vor anunța public candidatura.

Vă putem spune că este vorba despre un bărbat ce a făcut politică numai în acest partid și a obținut rezultate extraordinare, un politician care o să fie sprijinit de zeci de organizații PNL. A doua candidatură este cea a unei doamne implicată de ani buni în politica județului Olt, sprijinită de marea majoritate a organizațiilor de femei, excepție făcând, bineînțeles, Caracal, Leleasca și Scornicești, dar mai ales sprijinită de toți cei care vor să scape de fantoma lui Gigel Știrbu și să recreeze împreună un nou PNL, un partid care va redeveni ceea ce a fost în urmă cu mulți ani.