Azi în Caracal, orașul minunilor, s-a răsturnat căruța PNL. Al nostru Gigeluș, care se dorește un veșnic parlamentar, și-a dat cu tesla în partea inferioară și i s-a subțiat vocea.

O știre de ultimă oră și un document primit din interiorul PNL, ce de fapt este o decizie politică, hotărăște ca președintele filialei județene a PNL va candida obligatoriu la alegerile locale din acest an la funcția de președinte al consiliului județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ. Cum candidatul pentru funcția de primar al municipiului Slatina este anunțat în persoana celebrului Delimano, lui Gigel nu-i rămâne decât varianta candidaturii la funcția de președinte al CJ Olt.

Articolul 2 din decizie specifică faptul că acei candidați la funcția de președinte al consiliului județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ care vor obține un scor politic sub scorul filialei județene sau municipale nu vor mai avea sprijinul partidului pentru o eventuală candidatură la alegerile parlamentare. Practic Gigeluș și-a dat a doua oară cu tesla în partea de jos, iar Delimano cu un ditamai barosul. Cei doi vor deveni istorie și vor încerca să lingă clanțele partidului pentru a obține un post călduț.

Bomba din decizie este articolul 3, care specifică faptul că acele conduceri ale filialelor județene ce se vor clasa pe ultimele zece locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare vor fi… DIZOLVATE. Cum spune vorba românului, cine sapă groapa altuia, riscă să cadă singur în ea! Așa au făcut și șobolanii galbeni care mânați de ură și de interesul personal au reușit să distrugă întreaga filială a PNL Olt doar din dorința ca Liviu Voiculescu să nu mai fie președinte!

Știm pe surse verificate că la această conferință județeană de alegeri a PNL Olt fostul președinte al partidului, senatorul Voiculescu, nu va participa. Ca o glumă putem spune, că uneori și glumele pot deveni serioase, iar Liviu Voiculescu nu va fi prezent de teamă să nu îl pună Gigeluș președinte al Organizației Județene PNL Olt. Felicităm pe Liviu Voiculescu pentru alegerea făcută și mai mult ca sigur acesta așteaptă noaptea în care va veni sfârșitul dușmanilor săi politici din interiorul partidului. Nu va fi o noapte a cuțitelor lungi, dar după numărarea voturilor echipa lui Voiculescu va pune piciorul în prag și conform deciziei politice vor scoate săbiile și îi vor decapita pe șobolanii galbeni care și-au bătut joc de PNL Olt.

Nu există nici o șansă pentru Gigeluș și acoliții săi să îndeplinească cel puțin una dintre aceste condiții și oricâte tone de lubrifiant vor folosi pentru a unge macazul, ,,Luminița” nu le mai arată gaura tunelului. Frunzele uscate din PNL Olt vor pica înainte să vină toamna!

Pa și… ciocul mic!

Radu George