Refuzul PSD ca actualul primar al orașului, Marian Tudorică, să candideze la un nou mandat din partea acestui partid a venit ca o lovitură de măciucă. Toate încercările și rugămințile au rămas nule în fața sondajului de opinie ce îl plasează pe Viorel Nădescu cu 14 procente în fața actualului primar. Anunțul oficial făcut de către Organizația Județeană a PSD Olt a determinat foarte multe persoane să vină în ultima săptămână lângă Viorel Nădescu, pentru a-l susține la câștigarea mandatului.

Această migrație, venită chiar din partea celor care l-au susținut pe Marian Tudorică și l-au votat, ne arată că pentru oraș a venit vremea unei schimbări în bine. Și actualul primar își are zilele numărate în funcția din care nu a făcut absolut nimic pentru locuitori și pentru oraș. Surse puternice din interiorul Primăriei Drăgănești Olt ne-au informat că deja se pregătește un val de imigranți care urmează să își stabilească domiciliul în localitate. Până în acest moment sunt depuse aproximativ două sute de cereri la Serviciul Buletine al Primăriei, condus de Vasile Felinar, unul dintre oamenii de bază ai primarului care în mod sigur va da cu subsemnatul la DIICOT. În cele două sute de cereri se solicită vize de flotant și tot sursele noastre ne-au informat că se încearcă ca peste cinci sute de persoane să primească vize și să voteze în orașul Drăgănești Olt.

Asupra acestui aspect vom sesiza DIICOT, pentru că se pregătește fraudarea alegerilor, iar acest Felinar va fi stins la prima descindere a mascaților. Vom solicita verificarea adreselor în care imigranții veniți din diferite localități ale județului Olt vor cere viza de flotant și vom solicita DIICOT ca aceștia să motiveze obiectiv de ce peste noapte au prins atâta drag de orașul Drăgănești Olt.

Radu George