O anchetare a parlamentarilor de Olt cu trimitere directă la tragedia ce s-a întâmplat în Caracal nu o să scoată la iveală prea multe lucruri, deoarece sistemul mafiot clădit de foarte mult timp este greu de destructurat.

Din start, dacă această anchetă o să pornească vreodată, o serie de parlamentari nu trebuie să fie nici cel puțin audiați. Nimeni nu vede pe senatorul Renică Diaconescu, un reputat medic neurolog, sau pe senatoarea Siminica Mirea implicată în murdăriile politice. Tot așa este foarte greu de crezut că deputatul Marius Iancu ar fia avut vreodată legături cu lumea interlopă din județul Olt sau din altă parte. Viesparul este în zona Caracal, acolo unde deputatul PSD Dan Ciocan își arogă drepturi de stăpân al municipiului și al localităților limitrofe. El este cel care a tras sforile pentru ca finul său să fie numit șef la Poliția Caracal, iar toate neamurile și prietenii care l-au slujit în credință au fost unși în diferite funcții importante cu mare acces la banul public. Chefurile făcute la ferma acestuia din comuna Rotunda sunt un lucru cunoscut și de-a lungul timpului zeci de politicieni, procurori, magistrați și oameni certați cu legea au avut în această locație întâlniri secrete. O anchetă aprofundată de către procurori integri ar face multe descoperiri și în mod sigur s-ar lăsa cu dosare penale.

Un alt individ pe nume Florin Iordache, actual deputat PSD, un lacheu politic aflat în slujba celor ce vremelnic sunt la putere este nașul celebrului libanez Rico, anchetat și condamnat pentru tot felul de infracțiuni.

Galeria politicienilor cu legături în lumea interlopă mai are reprezentant pe deputatul PNL Gigel Știrbu, cel care a fost implicat într-un dosar mare cu trafic de alcool, mușamalizat în final de prietenii politici. Deputatul Gigel Știrbu s-a dovedit a fi lipsit total de caracter în momentul în care în acest dosar și-a implicat propria mamă.

Cele mai periculoase legături cu lumea interlopă se află în Caracal și pe lângă parlamentari ar mai trebui cercetați și oamenii politici ce conduc orașul în acest moment, ținând cont de faptul că în campaniile electorale, atât la alegerile locale, cât și generale, în goana lor după voturi, s-au folosit de oameni cercetați în tot felul de dosare penale, care, bineînțeles, au fost recompensați cu clasarea lor.

Cazul Alexandra a deschis cutia Pandorei din organizația mafiotă ce acționează în sudul județului Olt dar care nu este recunoscută nici de polițiștii și nici de procurorii subordonați politic.