Surse puternice din cadrul conducerii centrale a PNL ne-au confirmat faptul că Organizației PNL Olt, în speță, Organizației Municipale Slatina a PNL, i-a fost impus un candidat pentru funcția de primar, în persoana unui individ numit Mario De Mezzo. Cel mai ciudat lucru este că președintele Organizației PNL Olt, Liviu Voiculescu, cât și întreaga conducere, sunt de acord ca acest neica nimeni, care a plecat din municipiul Slatina de foarte mulți ani cu tinicheua legată de coadă și cu calificativul de hoț, să devină candidat la fotoliul de primar. Această lucrare a fost elaborată în laboratorul infracțional al conducerii centrale a PNL și a pornit chiar de la președintele Ludovic Orban care, prin interpuși, vrea să pună mâna pe municipiul Slatina.

Cea mai mare rușine pentru PNL Olt este modul în care și-au bătut joc de membrii de partid valoroși și totodată cum au încercat să-i inducă în eroare pe locuitorii municipiului Slatina, începând din luna octombrie a anului trecut și până la alegerile europarlamentare, cu gălușca sondajelor de opinie pentru desemnarea candidatului la primărie. Aducerea unui candidat din afară, care nu este membru al Organizației PNL Olt, chiar dacă este membru la PNL București, va produce mari disensiuni în sânul partidului, mai ales în rândul membrilor care au muncit cu adevărat pentru PNL pe plan local. Principalul vinovat al acestui aranjament politic este președintele Liviu Voiculescu, care a accepatat jocurile murdare de la centru, în perspectiva faptului că vor reuși să pună mâna pe municipiul Slatina și să devalizeze bugetul de sute de milioane de euro, în interesul propriu.

Să nu își închipuie vreodată slătinenii că un individ de teapa lui Mario De Mezzo vine cu intenții bune în orașul Slatina! El vine doar pentru a fi marioneta grupului infracțional care vrea să pună mâna pe putere.

Această candidatură, ce de fapt trebuie privită ca o afacere personală, a fost bine gândită în laboratoarele politicii murdare și în acest moment se încearcă determinarea tuturor forțelor de dreapta din municipiul Slatina să susțină candidatul PNL și să nu își pună candidați proprii. Această candidatură nu reprezintă o luptă împotriva PSD, ci reprezintă modul mafiot prin care se vrea subjugarea unui oraș.

Ciolanul care în viziunea PNL-iștilor din Olt se numește Slatina, urmează să fie împărțit între capii forțelor de dreapta existente în Olt, președintele PMP – Vanina Badea și președintele USR – Silviu Anton, partea cu măduvă urmând să îi revină președintelui PNL, Liviu Voiculescu.

Veți vedea că acest material nu este un scenariu și va fi pus în practică exact așa cum am aflat!

O altă mare rușine pentru Organizația PNL Olt este modul cum au scos pe tarabă sufletul curat al lui Gabriel Dima Buliteanu și l-au vândut pentru a doua oară! La alegerile trecute, acesta a fost vândut de președintele PNL Olt în funcție în acea perioadă, Gigel Știrbu, cel care a preferat să candideze pe aranjament politic cu Marius Bălașa. Alegerile au fost pierdute și același lucru se va întâmpla și la alegerile viitoare, când vânzătorul de această dată va fi Liviu Voiculescu. Timpul ne va da dreptate!