Ultimele două mandate de deputat din partea PSD Olt au fost obținute de către Florin Ciordache fără voia organizației, fiind impus de fiecare dată de conducerea centrală a partidului. Legăturile cu județul Olt au fost pierdute cu foarte mult timp în urmă, el fiind doar un umil slujbaș pus în slujba corupților din partid. După ce a ocupat vremelnic funcția de ministru al Justiției, având cel mai scurt mandat din istoria post-decembristă a României, Florin Ciordache a fost gata în orice moment atât prin declarații, cât și prin fapte să ia apărarea celor certați cu legea și dovediți de instanțele de judecată ca fiind princilii prăduitori ai României.

Ultimul mandat de deputat l-a obținut cu ajutorul pesediștilor din Colegiul 4, respectiv Balș, care s-au trezit cu el parașutat fără ca ei să dorească acest lucru. După obținerea mandatului, Ciordache și-a deschis un cabinet parlamentar în orașul Balș, pentru care plătește o chirie de doar 500 RON pe lună și și-a stabilit chiar și un program de audiențe, ce stă afișat la loc de cinste pe geamul cabinetului. Doar atât! De la alegeri, aerul de Balș s-a dovedit că nu-i priește la sănătate și probabil pentru a nu contacta niște viruși de cinste și corectitudine, roțile autoturismului personal nu au mai călcat pe asfaltul șoselei și așa prea aglomerate ce traversează orașul. Nimeni nu l-a mai văzut, nici chiar colegii de partid ce au muncit în campania electorală să îi aducă cât mai multe voturi. Nici la telefon nu le mai răspunde, fiind probabil prea ocupat să îl salveze din ghearele pușcăriei pe șeful său direct, Liviu Dragnea.

Ultimele evenimente de pe scena politică și lupta declanșată în interiorul PSD de către grupul de rebeli condus printre alții și de președintele Organizației PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, i-au dat din nou apă la moară și i-a intrat în cap că poate fi numit președinte interimat al organizației oltene.

Scenariul diabolic de răzbunare pe Organizația pesdistă din Olt a fost pus la cale de nimeni altul decât Darius Vâlcov, cel mai apropiat om în acest moment de Liviu Dragnea și practic persoana care din umbră conduce Guvernul României.

Dorința de răzbunare atât asupra foștilor colegi, cât și a altor persoane care în acest moment ocupă funcții importante în diferite instituții din județul Olt este atât de mare încât Darius Vâlcov poate merge prin intermediul numirii lui Florin Ciordache până la distrugerea totală a organizației.

Azi am discutat și am cerut un punct de vedere asupra acestui aspect la nu mai puțin de 15 primari. Din motive lesne de înțeles, nu le dăm numele, dar mesajul pe care au dorit să-l transmită este clar: ,,Noi avem un președinte, o organizație și nu vrem ca orice venetic și condamnat penal să încerce să ne distrugă. Dacă se încearcă o represiune împotriva președintelui Paul Stănescu a parlamentarilor din Olt ce au fost aproape de dumnealui și a liderilor din Olt, suntem gata să facem front comun și să manifestăm în fața sediului PSD din București. Așteptăm să vedem dacă Florin Iordache are tupeul să accepte acest joc murdar și să fie sigur că îl vom primi cu huiduieli. Nici Dragnea, nici Florin Iordache și nici ceilalți parlamentari PSD să nu uite că au fost trimiși în funcțiile pe care le dețin cu ajutorul nostru. Avem cea mai puternică organizație din țară, am muncit să ajungem la acest rezultat, împreună cu cei care o conduc în acest moment. Nu vrem nicio implicare din partea unor mafioți politici.”

Poate că citind acest mesaj, Florin Ciordache va înțelege că pentru pesediștii olteni este un paria politic, un fel de Zdreanță care prin prisma unor orientări poftește la ouțe. Să nu uite că șansele să pună botul pe ouțe sunt foarte mici, deoarece oltenii le au tari și foarte fierbinți. O să se frigă rău de tot! Și încă nu a văzut… pisica!