Cu câteva zile în urmă, parașuta politică Delimano, ce vremelnic ocupă funcția de prefect al județului Olt, a acuzat presa și în mod implicit jurnaliștii, că sunt vânduți pe… mărunțiș. Cu orice repercursiuni, îi spun acestui idiot care se îmbracă în fustiță, își dă cu ojă pe unghiile de la picioare, să nu confunde județul Olt cu buricul amantei în care își băga pe… Fănel.

El chiar dacă la origine se consideră slătinean, nu a dovedit cu nimic până acum că ține la acest oraș, că a făcut ceva pentru oraș sau s-a afirmat în cadrul comunității. A uitat prea repede că înainte să fugă din Slatina cu coada între picioare era un biet lustrangiu ai pantofilor fostului primar Gheorghe Păunescu, ocupând așa-zisa funcție de consilier personal. Să nu înțelegeți cumva că elabora cine știe ce proiecte pentru slătineni sau îl îndruma pe primar în activitatea politică. Misiunea lui în acele vremuri era cu totul alta. Să organizeze chefurile în apartamentele de protocol deținute de primărie și să adune prezervativele rămase în urma orgiilor sexuale. Era un neica nimeni, care se mulțumea cu rămășițele de la festinul celor ce conduceau municipiul Slatina.

Să nu uite acest idiot cum imediat după câștigarea alegerilor de către Darius Vâlcov a furat din Primărie mai multe bunuri pe care le-a încărcat în autoturismul personal și a fugit din Slatina.

Să nu uite acest idiot care se crede mare liberal și nu a făcut decât împreună cu președintele interimar, deputatul Gigel Știrbu, să distrugă întreaga Organizație PNL Olt, că încă există în arhive adeziunea la PSD semnată chiar cu mânuța ce îl mângâie pe Fănel în biroul prefecturii. Acest individ frustrat, care în copilărie era ciuca bătăilor din partea colegilor de școală, s-a trezit peste noapte că nu Moș Gerilă, ci Grinch i-a adus în dar o jucărie… Prefectura Olt. Imaturitatea politică și dorința de a ieși asemeni unui păduche în fruntea unui câine râios, l-au făcut să se creadă Dumnezeu județului!

Nici dacă vreun partid politic ar fi dorit un aranjament cu una sau mai multe persoane pentru distrugerea PNL Olt, nu ar fi ieșit mai bine lucrurile decât în actuala situație! Vocabularul politic al individului este foarte sărac și de aceea cuvintele vătafi, corupți, incompetenți sunt cel mai des utilizate, fără a mai ține cont de faptul că în context gramatical și al limbii române sunt folosite greșit și ne arată gradul de cultură al lui Fănel.

Să nu uite din nou acest imbecil ce s-a întâmplat când în urmă cu aproximativ patru ani de zile a avut un vis cum că poate ajunge primarul municipiului Slatina! Visul a fost scurt și din nou a plecat cu coada între picioare și cu Fănel trecut pe linie moartă! Aici există o altă latură a individului și vom avea ce povesti despre cei 15.000 Ron ce i-au fost alocați lunar în timpul așa-zisei precampanii electorale, despre lenjerii intime, haine de firmă și un card ce i-a fost încredințat de o persoană din cadrul PNL și pe care l-a devalizat.

Cineva azi mi-a zis că îi dau prea multă atenție acestui idiot și că ar fi bine să îl las să își pună singur funia de gât! Sunt de acord cu ceea ce mi s-a spus, dar nu pot să nu îi leg eu greutățile de funie!

George RADU