Cuibul șobolanilor din ANAF Olt, azi Dana Rogojinaru

Le-am făcut promisiunea cititorilor publicației ȚINTA că vom începe seria dezvăluirilor din cuibul șobolanilor care își au sălașul la ANAF Olt. În primul număr al articolelor din care am început războiul aminteam numele de ,,Doamna Cheș”, persoana care livrează ,,bulioanele” luate pentru numirile în funcții, cât și de la anumite controale, direct către președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Doamna se numește Dana Rogojinaru și este soția lui Dorin Rogojinaru, cel care ocupă funcție de conducere la Agenția de Mediu Olt, totodată fiind cel care avizează firmele ce solicită cod CAEN de mediu. Cei doi, prin SC CONTAB FIN 2000 SRL, țin evidența fiscală pentru două sute de firme și acordă protecție acestor firme în fața oricăror controale. Societatea are drept paravan o persoană în vârstă de 74 de ani, pe nume Anica Titirigă. Cea mai mare parte dintre aceste firme au fost efectiv luate cu japca de Dana Rogojinaru pe când lucra la Antifraudă. Firma de contabilitate pe care o gestionează cei doi funcționari ai statului are o cifră de afaceri de peste șase miliarde de lei și în anul 2019, cât și în 2020 a fost premiată de către Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați ca fiind cea mai puternică firmă în domeniul contabilitate și expertiză contabilă. Pe lângă problemele grave pe care cei doi soți le au cu ANI și DNA, au mai apărut unele privind ramburări de TVA ilegale și trafic de influență, ca să nu ajungem să pronunțăm mai multe cuvinte care au legătură directă cu codul penal. În imaginile atașate acestui articol veți vedea denumirile unei părți din firmele cărora le este ținută evidența contabilă.

Mâine vom publica un nou episod destul de incitant, ce îl are drept protagonist pe prietenul președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, fericitul beneficiar al unor ramburări de TVA de peste un milion de euro, Florin Nicola.