Interviu cu Ionela Stanculescu, presedintele Organizatiei de Tineret PMP-Olt.                                         

Cine este Ionela Stanculescu, presedinta organizatiei judetene de tineret a PMP Olt ?

Sunt presedinta organizatiei judetene de tineret a PMP Olt , de profesie economist si am  absolvit Facultatea de Economie Generala in cadrul Academiei de Studii Econimice. Sunt pasionata de marketingsi am terminat Facultatea de Marketing in cadrul Facultatii Spiru Haret. Am un Master in Contabilitate Internationala in cadrul Academiei de Studii Economice, fost contabil senior iar in prezent ma ocup de afacerile familiei.

De ce ai ales PMP si nu un alt partid ?

In primul rand dupa calitatea liderilor, in al doilea rand,  ca urmare a faptului ca din punct de vedere statistic (85%) din membrii partidului erau oameni noi. La vremea aceea am simtit nevoia de a ma implica intr-un partid nou ce se axa si se axeaza pe tineret, un partid ce da o sansa tinerilor de a se face remarcati . Din punctul meu de vedere tinerii sunt cei care vor construi viitorul Romaniei si cei care in urmatorii ani vor avea de spus un cuvant in politica. Romania este intr-o continua schimbare si noi, cei tineri si nepatati din punct de vedere politic, putem contribui la aceasta schimbare in bine. Reusita noastra in politica, indrumati de oameni care pun suflet pentru Romania, inseamna o viata mai buna pentru noi si parintii nostri. Urmatoarea etapa in politica inseamna tineri bine pregatiti din punct de vedere profesional, tineri ce doresc sa se implice direct in problemele economico-sociale ale tarii.

Ce ne poti spune despre organizatia de tineret ?

Organizatia de tineret a PMP -Olt, este tanara si foarte bine sudata ,mai ales dupa fuziunea PMP-UNPR. Asteaptam sa crestem din ce in ce mai mult si sa devenim un pol de putere in politica din judetul Olt. Pe moment este putin greu sa centralizam tot ce avem in localitatile judetului si mai exista , asa cum este inevitabil, unele mici disensiuni. Am gasit la UNPR o organizatie puternica, cu oameni dornici sa munceasca pentru partid si mai ales dornici sa faca o schimbare in Olt. Sper ca in maximum o saptamana sau doua sa ne punem de acord in privinta tuturor aspectelor si sa incepem cu adevarat campania electorala. In organizatie sunt o serie de tineri valorosi ce vor sa obtinem un rezultat bun la viitoarele alegeri parlamentare. Scopul nostru, ca de altfel si al organizatiei PMP, este obtinerea unui rezultat cu doua cifre si, in mod implicit, cel putin un parlamentar de Olt, din partea PMP.

Au tinerii din organizatie vreo sansa de afirmare in politica din Olt?

Normal ca au o sansa de afirmare, dovada sunt eu si multi alti tineri ce au ocupat la alegerile locale locuri eligibile pe listele electorale. La inceput   nu am crezut ca se poate, dar spre deosebire de ceilalti, eu am incercat si cred ca am dovedit ca fara tineret seniorii din organizatie nu pot sa realizeze ceea ce isi propun. Fara modestie, pot sa spun ca in acest moment, organizatia PMP-Olt are o pepiniera extrordinara de cadre tinere, cu o mare putere de munca si mai ales cu dorinta de afirmare. Rezultatul la alegerile parlamentare o sa dovedeasca ca ceea ce spun acum este realizabil

Cateva cuvinte despre obiectivele tinerilor din PMP – Olt , in viitorul apropiat .

Organizatia de Tineret  Olt   doreste ca orice tanar cu initiativa sa isi gaseasca locul in societate, promovam diviziunea muncii, fiecare om sa fie specializat  pe un domeniu de care sa se ocupe  pentru a reduce timpul de lucru fara sa alerge intre mai multe operatiuni si pentru a ajunge la randamentul scontat.  Obiectivul nostru major este ca tineretul sa ramana in tara si sa puna umarul la reconstructia cu adevarat a Romaniei. Ne dorim sa putem sa ne implicam mult mai mult in politica si in alte activitati ce sunt benefice pentru tara. Ne dorim sa devenim o forta si sa avem drept de veto in viata social -politica, sa contribuim la refacerea vietii politice si economice a tarii. Dupa intrarea la guvernare a PMP, dorim promovarea a cat mai multi tineri in functii de conducere si in posturi cheie.

Mai conteaza Traian Basescu in politica din Romania ?

12651305_938401129530542_2107719159219868632_n-1-1DSC_0042-1 Traian Basescu este cel mai bun produs al politicii din Romania! Eu nu cunosc un alt politician care sa vorbeasca atat de liber, care sa fie in tema cu orice subiect legat de politica si economie si care sa se implice cu atata daruire.  Eu simt ca este un om dedicat,  facut pentru politica si mai ales este un mare patriot. Chiar daca parafrazez , pot sa spun ca ,,Traian Basescu inca nu si-a spus ultimul cuvant in politica din Romania,,! In mod sigur o sa fie viitorul prim ministru al Romaniei si o sa faca cea mai noua si puternica reforma din ultimii 25 de ani. Traian Basescu este simbolul libertatii si drepturilor tuturor romanilor, indiferent daca se afla in tara sau in afara granitelor.