Pe zi ce trece, promisiunile făcute în campania electorală de primarul Emil Moț prind contur. Cârcotașii sunt puși la colț iar cei care fie din neștiință, prostie sau în urma unor influențe au aruncat cu noroi în programul primarului, acum nu mai îndrăznesc să comenteze.

Proiectul de anvergură privind realizarea unui parc pe terenul fostei unități militare se apropie cu pași repezi de finalizare. Cu toate că durata de execuție era de 26 de luni, timp la care se mai puteau adăuga și perioadele nefavorabile lucrărilor din cauza vremii, firma care a câștigat licitația va finaliza lucrările până la sfârșitul lunii iulie. Suprafața totală a parcului este de aproximativ 40.000 mp, din care mai mult de jumătate sunt destinați spațiilor verzi.

Deja o mare parte a lucrărilor au fost executate, pomii plantați s-au prins în proporție de peste 95%, aleile sunt betonate și se lucrează cu peste 15 utilaje de mare capacitate. Locurile de joacă sunt aproape montate, în zilele următoare fiind făcute micile retușuri.

Parcul va cuprinde piste pentru alergare, o bază sportivă multifuncțională, cu o suprafață de 500 mp și iluminat nocturn, precum și o parcare cu 200 de locuri.

Construcția Restaurantului MC Donald s, ce se va întinde pe o suprafață de 3.400 mp și în cadrul căruia vor fi create 60 de noi locuri de muncă a început și se desfășoară într-un ritm alert, pentru că se încearcă ca odată cu inaugurarea parcului să fie inaugurat și restaurantul.

Mircea Ungureanu, directorul societății care se ocupă de amenajarea parcului, ne-a declarat în exclusivitate: ,,Această lucrare este pur și simplu un mare pariu și totodată o provocare pentru mine și pentru întreaga echipă ce participă la lucrări. De la început am spus că voi face tot posibilul ca parcul să fie gata cel mai târziu la sfârșitul lunii iulie a acestui an, pentru că doresc ca toți locuitorii Slatinei și mai ales copiii să se poată bucura în această oază de liniște. Este o lucrare destul de complexă, dar am reușit să trecem peste toate problemele, cu ajutorul specialiștilor care lucrează la societatea pe care o conduc. În ultimele zile am dislocat o mare parte din utilajele societății pentru a putea să accelerăm lucrările. Sunt sigur că nu vor exista niciun fel de obiecțiuni cu privire la calitatea lucrărilor pe care le efectuăm.”