Cel mai toxic partid de pe scena politică românească este ALDE, un partid balama în care și-au găsit refugiul toate curvele politice atât de sex masculin, cât și de sex feminin. Trecând peste acest aspect, putem spune că unele pot fi numite direct curve și sub umbrela ALDE au ocupat posturi călduțe în administrația publică, posturi în care încasează salarii de mii de lei.

În ultimul timp, locuitorii județului Olt au avut posibilitatea să vadă o ceată de maimuțe politice îmbrăcate în albastru, care sub conducerea președintelui partidului, multimiliardarul deputat Mihai Niță, apar când te aștepți și când nu te aștepți prin târguri și oboare, unde împart pliante.

Interesul lor la aceste alegeri europarlamentare este imens, pentru că dacă în județul Olt nu se atinge media pe țară, se dărâmă toată șandramaua politică și actuala conducere primește un șut în partea dorsală. Nu este cazul președintelui Mihai Niță, care deja și-a negociat un post călduț cu actuala conducere a PSD Olt, chiar la ultima întâlnire dintr-un birou al Consiliului Județean Olt.

Cei care privesc această ceată de maimuțe au avut ocazia să admire după ani de zile mutra hârciogului cerealelor din județul Olt, Teiu Păunescu, un alt multimiliardar al partidului, care a fost propulsat de către președintele Mihai Niță în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii, unde primește un salariu de 13.000 lei. Această curvă politică ce s-a plimbat în funcție de interes la șase partide, mai are o pensie de 6.000 de lei și încă o pensie specială de 4.500 lei.

Un alt maimuțoi aruncat de PNL ca o măsea stricată după ce s-a vândut în fosta campanie electorală, Marius Bălașa, luat de bun tot de către președintele Mihai Niță și pus director la Casa Corpului Didactic, unde primește un salariu de peste 10.000 lei, face furori și sperie caprele tinere prin târgurile unde împarte pliante. Pe lângă salariul de director și alte sporuri, maimuțoiul mai primește și 1.000 lei/oră în cadrul unui proiect, sau mai pe înțelesul tuturor încă vreo 8.000 lei/lună. Din tabloul cu maimuțoi nu puteau lipsi Cârloganii senior și junior, tot târfe politice care toată viața lor au fost într-o goană după ciolan și după bani. Juniorul Mihai Cârloganu, ca și seniorul, au fost aduși în partid tot de către președintele Mihai Niță, tot în urma unor prietenii și afaceri oneroase.de la PNL, juniorul a primit exact același șut în partea dorsală, șut ce l-a propulsat în ALDE Olt și de aici într-o funcție de director la Craiova, unde încasează 7.000 lei/lună. Cu seniorul Crisinel Cârloganu e o poveste mai veche și o legătură mult mai aparte între el și politică. Tot timpul nu a dorit decât să obțină cât mai mulți bani și a fost implicat în tot felul de scandaluri cu bani publici. Cu toate că încasează o pensie de peste 7.000 lei/lună, Cristinel Cârloganu mai are salariu și dintr-o funcție publică 12.000 lei/lună.

Aceștia sunt oamenii care se cred reprezentativi pentru partidul ALDE Olt, și dacă lângă ei mai punem trei, patru târfulițe al căror nume deocamdată nu îl dăm din respect pentru soții lor, avem imaginea politică a unui partid ce se află la guvernare.

Până acum, acești șobolani politici au stat în birouri, au încasat salarii și pensii și și-au bătut joc de toți locuitorii județului Olt. Acum vin mai rău decât cerșetorii să vă convingă să le arătați votul, pentru că ei au nevoie de voturile dumneavoastră, numai așa putând să rămână în funcțiile politice și cele din administrație.

Sfatul meu este ca atunci când îi vedeți să îi scuipați! Așa merită!