Odată cu noile alegeri din Organizația PNL Olt, mai mulți membri nemulțumiți de actuala conducere au părăsit sau urmează să părăsească partidul. Dacă pentru membrii simpli care nu dețin mandate de consilier local, consilier județean sau primar acest lucru este realizabil, în cazul celorlalți este mai complicat.

Doi primari PNL, Mădălin Teodosescu – primarul orașului Balș și Marian Vasile- primarul comunei Studina, i-au rugat pe cei din conducere să le ridice sprijinul politic, motivând că nu mai vor să facă parte din Organizația PNL Olt și au de dus la îndeplinire proiecte mult mai importante pentru comunitatea pe care o conduc decât cele politice.

Primarul Marian Vasile a făcut această solicitare în direct, pe un post de televiziune, iar primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, prin intermediul publicației noastre.

Același lucru l-au solicitat telefonic noului președinte al PNL Olt, Costel Moisescu. Până în acest moment cei doi nu au un răspuns clar și refuză să mai participe la solicitările PNL Olt. Nu înțelegem de ce dorința celor doi nu este luată în calcul de Biroul Județean al PNL Olt, pentru că oricum s-au delimitat clar de politica PNL.

Cei doi primari nu își pot da demisia pentru că astfel ar pierde mandatul de primar pe care ei consideră că l-au obținut doar cu ajutorul locuitorilor celor două localități, neavând niciun fel de sprijin din partea organizației județene.484654_150930878406200_1308439877_n