La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat, la un hotel de fite din Poiana Brasov, Adunarea Generala a Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AGVPS) din Romania.

De fapt, toata adunarea a fost o mascarada organizata pentru inscaunarea controversatului Neculai Selaru ca presedinte al AGVPS in locul guvernatorului BNR- Mugur Isarescu. Maestrul de ceremonii al acestei asa zisei adunarii generale a fost vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al justitiei cateva zile, mai cunoscut pentru replica „Alta intrebare”. Scenariul pus in scena de Florin Iordache, cel care a condus adunarea, a fost unul desprins parca din filme cu gangteri. Au modificat statutul AGVPS chiar in timpul adunarii doar ca sa fie inscaunat ca presedinte Neculai Selaru in locul guvernatorului BNR. Si ca tot tacamul sa fie complet, majoritatea votantilor au fost atent selectionati din timp ca sa nu existe surprize.

Astfel, la fel ca la Congresul al XIV-lea al PCR, Neculai Selaru a fost ales presedinte al AGVPS, fiind si singurul candidat, iar presedinte executiv a fost votat fostul arbitru de fotbal Mugurel Draganescu. Tot atunci s-au ales si cei trei vicepresedinti- Florin Iordache, Atilla Kelemen- care nici nu a fost prezent si Valeriu Bolgiu. Astfel, Neculai Selaru isi poate continua nestigherit arajamentele si ingineriile financiare si patrimoniale pe care le-a patentat de cand este la sefia AGVPS, adica din 1990 si pana in prezent, transformand asociatia in propria sa feuda. Practic, AGVPS a ajuns asociatia proprie a lui Selaru si este curios ca pana acum acum nicio institutie de forta a statului nu a scanat matrapazlacurile regizate de acesta.( e-politic.ro)

Pentru o informare succinta, va prezint rezultatele. Cei ce doresc amanunte: ele vor putea fi accesate pe site-ul AGVPS. Ceea ce postez sunt date pe care l-am notat la fata locului si au caracter de parere personala.
Voturi obtinute de candidatii le functia de:
Presedinte:
N. Selaru – 5380
V. Bolgiu – 663
C. Lupu – 78
M. Ghinescu -10

-Presedinte Executiv:
M. Draganescu – 3640
V. Talpes – 1197
C. Eliad – 707
M. Ghinescu – 470

– Vicepresedinte:
F. Iordache – 5032
T. Bentu – 4411
A. Kelemen -3759

V. Bolgiu – 2880
C. Lupu – 294
A. Zaheu – 290
M. Ghinescu – 263

Au existat si discutii in contradictoriu. Toate propunerile s-au supus la vot, pentru a nu nedreptatii una din parti. In sala au fost prezenti si contestatari vehementi in sistemul online ai AGVPS. Primul pas spre interzicerea pescuitului sportiv pe timp de noapte a fost facut. Aceasta propunere a venit in urma unor negocieri si aranjamente din partea AJVPS Olt. Florin Iordache este bun prieten cu seful AJVPS Olt, Mihai Albulescu si in mod sigur il va sustine in aceasta problema! Delegatia AJVPS OLT: Popescu Marius, Albulescu Mihai, Martinescu Marian, Paraschivescu Ion, Mateescu Dumitru, Idoraş Petre, Iordache Florin – Alta Intrebare  305923_256498991142408_1841509711_n-1 Vom reveni!