Cu mai mult timp în urmă, în biroul edilului și-a făcut apariția bunul său prieten, un cetățean de etnie romă, cunoscut în oraș sub numele de Banu Țiganu: ,,Auzi, mâncați-aș, nu o punem și noi de o ciorbică pe banii fraierilor? Hai să împânzim orașul cu indicatoare stradale, că io am văzut că bălșenii sunt proști și se rătăcesc când vor să ajungă acasă. Am un preț de juma-juma, să îți faci și tu o vacanță pe la Dubai.”

Cum motanul care a lins odată smântâna din oală este în stare să bage capul și într-un borcan, chiar cu riscul să își prindă urechile, primarul Mădălin Teodosescu – Ady a și demarat formalitățile pentru achiziționarea ,,în interesul bălșenilor”, de indicatoare stradale. În primă fază, pe SEAP au fost achiziționate 139 de bucăți, cu un preț de 333 lei bucata, cu un total de 46.287 lei, bani plătibili din taxele și impozitele bălșenilor.

Prețul de cost al unui asemenea indicator, cu un câștig de aproximativ 30% pentru cel care face lucrarea, este de 85 lei, practic totalul de indicatoare ar fi trebuit achiziționat cu vreo 12.000 lei. De aici rezultă că un total de 34.000 lei a fost făcut para-para între cei doi neguțători, unul mai colorat și unul mare șef peste oraș.

Pe surse, am aflat că această comandă a fost dublată și că Banu Țiganu mai urmează să monteze încă o serie de indicatoare.

Dacă în situația de azi, în care se află întreaga Românie, primarului îi arde de asemenea lucruri, cuvintele sunt de prisos. Posibil ca în scurt timp să achiziționeze și câteva mii de busole și hărți ale orașului, pe care să le înmâneze locuitorilor. După cum vedeți, lui Mădălin Teodosescu – Ady chiar îi pasă de bălșeni și ia toate măsurile necesare pentru ca aceștia să găsească drumul către locuințe și să nu se rătăcească.

O altă persoană ne-a spus că achizițiile sunt făcute prin prisma alegerilor viitoare, când se va organiza un ,,concurs de orientare turistică spre secțiile de votare”.

Să sperăm că la punctele de control, participanții la concurs vor pierde ștampila cu ,, VOTAT Mădălin Teodosescu – Ady”.