În urmă cu ceva timp, mi-am găsit pe Facebook o super-prietenă, pe nume Ana Maria Rus. De fapt, ea mi-a solicitat prietenia și am crezut că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap, procopsindu-mă cu o asemenea frumusețe de femeie! De ce să nu recunosc, am căzut chiar și în capcana unor mesaje pe chat-ul privat. Numai că… ghinion! Profilul s-a dovedit a fi fals și este unul administrat chiar de către actualul primar al orașului Balș, Mădălin Teodosescu – Ady. Am luat-o, am luat-o! Dar nu înțeleg de ce nu s-a făcut publică schimbarea de sex a primarului…

Lăsând gluma la o parte, am constatat o mare disperare în zona celor care îl susțin pe primar și mai ales a lui, din moment ce o armată de oameni a ajuns să își facă conturi false pe rețelele de socializare pentru a produce numai calomnii și jigniri împotriva bălșenilor care au o altă orientare politică. Prin investigații în domeniul IT, am reușit să aflăm și să demonstrăm că ceea ce se dovedește a fi o mizerie politică, este susținută direct din locația Primăriei Balș, sub coordonarea șefului de cartel, Medelin.

Există o pagină denumită ,,Idei pentru Balș”, cu foarte multe vizualizări în oraș, pe care azi a fost postat un text care arată că cea mai mare parte dintre calomniile precampaniei electorale survin din interiorul primăriei. Acest lucru arată încă o dată că disperarea actualului primar, ce observă în fiecare zi că are deja orele numărate în primărie, nu are limite. De 12 ani de când conducerea orașului a fost preluată printr-un aranjament murdar de către actualul primar, dezastrul economic și social și-a pus în continuare amprenta asupra locuitorilor. Nimic nu a fost realizat în beneficiul cetățenilor orașului Balș și cartelul de tip mafiot condus de Medelin s-a întărit în fiecare zi, aducând teroarea în oraș.

În fața probelor și a dovezilor aduse în sprijinul acestor afirmații, somăm Primăria Balș să ne comunice cum este posibil ca în timpul orelor de program, o armată de oameni plătiți din banii bălșenilor să stea și să posteze mizerii pe rețelele de socializare. În loc să lucreze pentru binele locuitorilor, postacii lui Medelin , împreună cu mulți alți beneficiari ai banilor bălșenilor, stau și se hlizesc la comentariile de pe rețelele de socializare, dar nimeni nu spune despre dezastrul în care se află orașul.

Disperarea a cuprins cartelul Medelin și limbile ceasului se apropie de ora adevărului, din luna iunie a acestui an. Fitilul bombei care o să arunce în aer primăria a fost aprins și veți vedea că nici buncărul pe care îl are în posesie primarul orașului sub reședința cu 14 camere nu-l va pune la adăpost în fața votului bălșenilor.