În anul 2012, în Drăgănești Olt ajungea primar Pantelie Rotaru, nimeni altul decât ginerele fostului senator de Teleorman, Nicolae Mohanu, cel care timp de patru mandate a deținut funcția de primar în Turnu Măgurele. Filiera prin care a fost parașutat Pantelie Rotaru în județul olt este strâns legată de numele unor penali, în speță Liviu Dragnea și apropiații acestuia din Clanul Bercea.

Înainte să ajungă primar și să înceapă să pună botul la banul public și mai ales la comisioane consistente, primarul era un om obișnuit, care trăia în umbra și cu ajutorul soției, un medic foarte respectat. Golănașul de Teleorman ajunsese chiar să fure bani din portmoneul soției pentru a-i cheltui cu amantele tinere. Practic, era doar un amărât ce suferea de maladia Carre, pentru cei ce nu știu – boala jigodiei. Trăia în umbra socrilor și a familiei. Scos în lume, spălat, curățat și mai ales tratat de jigodie, Pantelie Rotaru s-a făcut al dracului ca și idolul său Liviu Dragnea și s-a despărțit de soție.

Povestea a început aproape concomitent cu primele zvonuri despre referendumul ce urma să definească familia. Mereu cu ochii la nurii zburdalnici ai coregrafei Carmina Nițu, a cărei vârstă este în jur de 31 de primăveri și tot atâtea ierni, a simțit că i s-au aprins lăbuțele și ca un câine în călduri, a început să îi dea târcoale. Fătuca, dornică de un trai mai bun, a ridicat codița, a clipit din ochișorii umezi și l-a obosit într-atât încât acesta a rămas cu limba scoasă.

Între timp, soția a aflat toate aceste lucruri, i-a tăiat imediat tratamentul de jigodie și a băgat divorț, care credem că între timp s-a și pronunțat.

Acum avem o mare dilemă: pentru care familie va îndemna locuitorii orașului Drăgănești Olt primarul Pantelie Rotaru să meargă la vot – pentru cea tradițională din care a ieșit pe ușa din dos, spre dezamăgirea și celor două fetițe minore sau pentru cea tradițioanală, familia nouă, pe care vedem că ne-o recomandă cu ardoare atât pedofilul Liviu Dragnea, cât și primarul orașului? 

P.S. Dungile verticale de pe cămașa primarului nu au nicio legătură cu acest articol, ci în mod sigur cu următoarele.