Clasa politică din județul Olt este în acest moment într-o degringoladă totală, mai ales când vine vorba de așa-zisa politică de opoziție. Cei aflați la putere, în mod legal și pe față din alianța PSD-ALDE își văd liniștiți de afaceri, de angajarea rubedeniilor, a celor față de care au diverse obligații și nu în ultimul rând a celor care își plătesc funcțiile cu șpăgi uriașe și devin cotizanți fideli ai celor două partide. Pe lângă acești lideri s-au pripășit o serie de haimanale politice, unele fugite din opoziție la putere sau altele rămase într-o opoziție de catifea, al căror interes nu sunt decât funcțiile bine plătite, în cadrul aparatului de stat. Sunt total scârbit de cea mai mare parte a politicienilor pe care îi cunosc, deoarece știu foarte multe despre ceea ce se discută în spatele ușilor închise și de cumetriile dintre toate partidele existente în Olt în acest moment. Politica făcută în județ nu este în interesul omului de rând și nimeni nu își respectă promisiunile date în fața electoratului, atunci când erau pur și simplu doar niște cerșetori de voturi.

Din acest moment am hotărât să nu mai particip la nicio conferință de presă pe teme politice, indiferent despre ce partid este vorba și indiferent de ce așa-zis politician o susține. Nu am ce să ascult de la oameni care de cele mai multe ori mint cu nerușinare și vor ca jurnaliștii să le transmită inepțiile către populație, în acest fel încercând să câștige simpatie și notorietate.Nu am de ce să mai particip la conferințele de presă, pentru că întrebările mele pertinenete îi deranjează pe cei mai mulți politicieni, iar răspunsurile lor sunt ambigue și fără relevanță. Asta nu înseamnă că de pe margine nu am să taxez prostia politică și gafele făcute de către toți cei aflați în politică, indiferent dacă sunt la putere sau în opoziție.

Deja la nivelul județului Olt a început să se structureze o echipă de oameni bine intenționați, care vor să înceapă un nou proiect politic. Modul în care gândesc și mai ales faptul că niciodată nu au fost pe mari funcții de conducere atât politice, cât și în administrație, pot să spun că mă obligă să le acord deocamdată girul meu și să încerc să îi sprijin. La momentul potrivit, în clipa în care noua construcție politică va începe să prindă ramificații în județul Olt, vă voi spune mai multe lucruri.

Acesta este modul meu de a protesta împotriva unei clase politice bolnave, pe ai cărei lideri niciodată nu i-am pupat și nu am să îi pup în partea dorsală.