În ședința BPJ al PNL de azi, s-a luat decizia excluderii din partid a primarilor comunelor Slătioara – Savu Ungureanu, și Voineasa – Liviu Anuța. Motivele excluderii contează mult prea puțin, deoarece toată lumea știe că cei doi, de foarte mult timp, au început să poarte până și lenjeria intimă în culoare roșie.

Comportamente de asemenea natură ca ale celor doi primari, care neavând de unde să candideze și fiind refuzați de către PSD pentru candidaturi, făcând potecă la PNL să-i susțină sunt demne de toată jena și de toată mila. Oameni fără coloană vertebrală, pe care sper că la viitoarele alegeri electoratul îi va sancționa și îi va compara cu două javre pline de jigodie… roșie.

Despre primarul din Voineasa și despre afacerile acestuia, despre legăturile pe care le are cu Organizația PSD Balș, despre zecile de miliarde luate pe diverse lucrări de la Primăria orașului Balș și mai ales despre faptul cum a fost nevoit să preia numele soției, în curând.

Chiar dacă un greu al PSD din orașul Balș, Tudor Vasile, este băgat în afaceri oneroase cu acest individ, vom arăta tot adevărul, fără să răspundem la rugămințile sau amenințările acestor escroci politici.

Felicitări președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu!