SPhotoEditor-20180213_204505

În urmă cu puțin timp, în sediul PNL Olt a fost un mare scandal.

Președintele Organizației PNL Slatina, Sorin Țîrcomnicu, a fost chemat și i s-a sugerat de către actualul președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, că ar trebui să își dea demisia din funcție.

Această solicitare vine ca urmare a unei noi etape de reorganizare a organizației, cât și pentru faptul că până în acest moment activitatea a fost aproximativ zero. Președintele Sorin Țârcomnicu a refuzat să își dea demisia și a amenințat cu plângere la forurile superioare. Calea amiabilă pe care dorea Liviu Voiculescu să o găsească, pentru a putea să îl numească pe Gabriel Buliteanu, un cunoscut om de afaceri, în această funcție, se pare că nu a fost găsită

În acest caz, datorită evenimentelor petrecute în Organizația PNL Slatina, soldate cu dizolvarea organizației de femei, președintele Liviu Voiculescu poate să dizolve întreaga organizație și să numească un nou președinte interimar, până la organzarea de noi alegeri.

Oricum, așa cum preconizam cu foarte mult timp în urmă, prin orice metode, Gabriel Buliteanu va deveni noul președinte al Organizației PNL Slatina și viitorul candidat la funcția de primar al municipiului.

Această nouă revigorare a partidului va avea repercursiuni grave asupra politicii de tatonare între partide, pentru că ,,Buldozerul Buliteanu va călca în picioare tot PSD-ul și va ajunge să se așeze în fotoliul în care vremelnic stă un individ pe nume Moț.