FB_IMG_151705182852620180127_130950

În această dimineață, conform unui obicei pe care îl am de foarte mult timp, mă întâlnesc la cafea cu mai mulți prieteni, ce fac parte din diferite formațiuni politice. Eu sunt liantul și totodată arbitrul între opiniile și micile certuri politice ale prietenilor. Puțin așteptați s-au făcut prietenii noștri de la ALDE Olt, dar s-au încadrat în sfertul academic. In momentul în care au intrat, au venit direct la mine și mi-au zis: ,,Nea George, îți mulțumim pentru ce ai făcut pentru ALDE Olt. Ai reușit să resuscitezi păpușa noastră gonflabilă, numită Marius Bălașa.

I-am privit cu uimire și le-am zis că nu înțeleg despre ce este vorba. Au zâmbit cu subînțeles și au trecut la explicații: ,,Până acum sediul nostru parcă era pustiu, iar fostul candidat al PNL la fotoliul de primar al municipiului Slatina, Marius Bălașa, transferat între timp la noi, părea că nu își găsește locul. Ședințele nu aveau niciun fel de sare și piper. Părea un antrenor ieșit la pensie, în urma unor rezultate dezastruoase din ultima competiție. De joi, de când a venit la noi întreaga echipă de 11 fete de la PNL, Marius este în al nouălea cer și radiază de fericire. Parcă a fost repus în vechiul post, să antreneze echipa de jucătoare. Am înțeles că noile venite sunt prietenele lui și au avut o relație foarte apropiată în timpul campaniei electorale. Dacă aflăm cine vor fi primele trimise să îi facă curățenie în garsoniera secretă, o să spunem cu mare plăcere.

Sunt bucuros că multă lume crede că eu am avut vreo implicare în aceste plecări și țin să precizez, așa cum a declarat și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, organizația știa de mai mult timp că o să fie părăsită de jucătoarele trecute pe banca de rezerve. Dacă am avut cel mai mic aport în faptul că este veselie mare la ALDE Olt și Marius Bălașa deja plutește pe norișori, înconjurat de dive, sunt bucuros. Dar îi transmit să aibă mare atenție, pentru că unele dintre ele sunt chiar dracul gol!