De aproximativ trei saptamani de zile au început lucrările pentru amenajarea parcului la fosta unitate militară din municipiul Slatina. Este una dintre promisiunile primarului Emil Moț făcută în campania electorală și pe care o va bifa ca realizată. Valoare totala peste 3,5 milioane de euro!

Așa cum se aștepta foarte multă lume, lucrarea a fost câștigată de nimeni altul decât Mircea Ungureanu, cunoscut sub numele de Pisicu‘ și anchetat în mai multe dosare de cercetare penală și chiar reținut. Și în acest moment, Pisicu’ are mari probleme cu legea și pe numele lui urmează să fie deschis un nou dosar penal, lucru asupra căruia vom reveni.

Lucrarea amplă pe care a obținut-o de la Primăria Municipiului Slatina se încadrează în categoria celor cu supraveghere topo obligatorie. Întreg proiectul are nu mai puțin de 3260 de puncte de ridicare topo, ridicare ce trebuie făcută conform legislației în vigoare de către o firmă autorizată și cu experiență în domeniu. Pe sursele noastre am aflat că în acest moment la lucrare nu se află nici un topometrist autorizat ci o persoană prietenă cu Pisicu’ lucrează pe o stație totală cu mari erori pe jalonare. Acest lucru și modul în care se lucrează acum va da mari erori asupra punctelor topometrice și a traseelor existente în proiect și a celor ce vor exista faptic la finalizarea lucrării.

Fiind o investiție făcută pe banii slătinenilor și mai ales girată de primarul municipiului Slatina, Emil Moț, solicităm în regim de urgență un punct de vedere din partea reprezentanților primăriei, desemnați să se ocupe de această investiție. Faptul că prin orice metode neortodoxe Pisicu’ caută să facă economii pentru a-i umple seiful personal va afecta întreaga lucrare.

Vom reveni în momentul în care vom primi un punct de vedere oficial asupra acestui aspect și bine ar fi ca edilii municipiului Slatina să spună cu subiect și predicat adevărul despre investiție. Ca o paranteză, azi am mers în șantier și am constatat că nu există topograf, iar despre punctele de jalonare nici vorbă!

Continuând acest mod de lucru, Pisicu’ riscă să se înece în oala cu smântână!