Interviu cu Vanina Badea, viceprimar PMP al orasului Bals.   

– Cum a decurs fuziunea PMP – UNPR în orașul Balș?

– Din păcate nu am reușit să găsesc Organizația UNPR Balș. Am încercat să contactez atât fostul candidat la primărie din parea UNPR, cât și alți oameni pe care i-am văzut alături de dânsul în campania electorală. Toți au spus că nu mai fac politică și în campanie au fost implicați doar pentru faptul că au fost rugați de diferite persoane. Din punctul meu de vedere, nu este nicio problemă, pentru că Organizația PMP Balș este cea mai puternică din tot județul Olt.

– Vă ocupați și de localitățile din jurul orașului

Am discutat cu diferite persoane ce au fost implicate sau vor să se implice în politică și pot să spun că avem organizații PMP în toate localitățile. Sunt bucuroasă că am găsit foarte multe persoane ce îl adulează pur și simplu pe Traian Băsescu. Sunt convinsă că Traian Băsescu a rămas în continuare simbolul politicii din România.

Ce rezultat sperați la viitoarele alegeri parlamentare?

  • 20160905_125823-1FB_IMG_1473172467887În acest moment, fiind viceprimarul orașului, am reușit să adun în jurul meu o echipă performantă și ne-am impus un target de 1.500 – 2.000 de voturi. Orașul Balș o să voteze Traian Băsescu și echipa PMP. În localitățile din jurul orașului sper să obținem un procent în jur de 12 – 15 din voturile exprimate de alegători. În acest moment eu și întreaga organizație așteptăm să vedem cine vor fi propuși pe listele de la Camera Deputaților și Senat, pentru a face echipă.