Mă uit cu dispreț la unii țărănuși, lingăi de clanțe politice și sugători de mădular care ajung să fie propulsați la București, la conducerea unor instituții. Un asemenea element este și Ionel Emanuel Oproiu, un neica nimeni care ajungând să conducă ISCIR a uitat de unde a plecat. Sincer ne pare rău că o supunem pe soția individului, cât și pe apropiații acestuia la traume psihice, dar suntem nevoiți să vă arătăm cine sunt apropiații și pe cine protejează deputatul PNL de Olt, Gigel Știrbu și actualul prefect, Mario De Mezzo.

Am gagica mea și mă cred cel mai tare!

Imediat după numirea în funcția de director, Oproiu, pentru a fi în trend cu alte jigodii politice, s-a gândit să își tragă și o amantă. Din motive lesne de înțeles, nu vom dezvălui deocamdată numele amantei și nici nu vom face publică imaginea acesteia. Legătura dintre cei doi a fost una care s-a întins pe o durată de aproximativ un an de zile și a pornit la început prin prisma activității profesionale, doamna fiindu-i subordonată direct. La început au fost doar flirturi colegiale, care în final au culminat cu o hărțuire sexuală și bineînțeles cu o tăvăleală în pat. Păcat de familia frumoasă pe care acest individ o are și spunem cu mâna pe inimă că soția nu merita să fie înșelată și mințită în cel mai ordinar mod. Oproiu nu s-a mulțumit doar cu o relație pasageră și a început să se laude și la prieteni cu noua achiziție pe care în unele cazuri o compara cu o păpușă gonflabilă, pe care o poate pune în orice poziție pentru a-și satisface fanteziile sexuale.

Cine a găurit prezervativul?

Relația dintre cei doi, devenită deja cunoscută în cadrul colegilor de muncă, a avut un final total nefericit și s-a ajuns în instanță, pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 București, Secția Civilă. Sătulă să mai fie folosită drept păpușă gonflabilă, sătulă să mai fie supusă la presiuni și tot felul de fantezii sexuale pe care trebuia să i le satisfacă lui Oproiu, amanta acestuia a depus o plângere prin care a solicitat ordin de protecție. Puține persoane știu despre acest proces și culmea, abia acum s-ar putea ca soția lui Oproiu și prietenii să afle ce fel de om este acesta. Avem în posesie întregul dosar, probele administrate, fotografii și sute de mesaje schimbate între cei doi. Cum este posibil ca un individ care se crede om politic să își denigreze soția, cea care i-a născut doi copii și să schimbe mesaje cu amanta în miez de noapte, mesaje prin care dorea să arate că nu se mai înțelege cu soția și a devenit o victimă. Un mincinos ordinar, care pentru o partidă de sex gratuit este în stare să își denigreze soția și întreaga familie, cu toate că la salariul și la comisioanele pe care le încasa putea să își permită ca atunci când avea chef de sex să plătească o oră, două, o escortă care să-i îndeplinească fanteziile. Omul este bolnav în privința fanteziilor sexuale și nici noi nu putem să publicăm în întregime tot ce am aflat, pentru a nu fi înjurați de unii misogini.

Lubrifiantul pus pe jucărie i-a făcut alunecarea mai ușoară și, țineți-vă bine, amanta acestuia a rămas însărcinată! Sarcina nu a fost dusă la bun sfârșit și a existat un chiuretaj. Finalul poveștii nu este cu happy- end, ci este cu va urma, pentru că lucrurile nu se vor opri aici.

Ce a constatat instanța?

Vă putem dovedi că nu suntem numai jurnaliști de can-can, ci și acum, ca de fapt in cazul tuturor materialelor publicate, avem probe și dovezi incontestabile, care-i incriminează pe majoritatea așa-zișilor șmecheri politici. Vă prezentăm un fragment din ceea ce a constatat instanța de la Judecătoria Sectorului 4 București: ,,în fapt, instanța reține că pârâtul a întreținut o relație extraconjugală cu reclamanta, aspect pe care acesta nu l-a negat, iar mesajele depuse de reclamantă la dosar (de asemenea, necontestate de pârât, despre care a afirmat că nu a avut timp să le citească pe toate, dar recunoaște mesajele pe care a apucat să le citească), confirmă susținerea reclamantei cu privire la acest aspect. Astfel, în câteva mesaje, reclamanta i-a comunicat pârâtului aspecte legate de o sarcină, în altele îi spunea că nu va înceta să îl iubească, sunt, probabil câteva sute de mesaje, din care reiese că relația părților a fost una apropiată și care a durat, nu a fost una pasageră, de o noapte sau două. În raport de cele anterior reținute, instanța apreciează că între părți a existat o relație de natura celei prevăzute de art. 5, alin.1, lit. C, din Legea 217/2003, chiar dacă părțile nu au locuit împreună, nu s-au afișat împreună în public. De altfel, pârâtul nici nu ar fi putut să o facă, în condițiile în care acesta era căsătorit. Doi oameni atât de apropiați, care își povestesc și aspecte intime din căsătorie (ex. mesaje fila 29 dosar), care au timp să vorbească prin mesaje timp de zeci de minute pe zi, la ore înaintate din noapte, nu pot fi considerați decât ca fiind persoane care au dezvoltat relații de natura celor dintre foștii parteneri, situație la care face referire art.5, alin.1, lit. C din Legea nr. 217/2003.”

Domnul Emanoil Oproiu, acum, în această perioadă mizerabilă din viața dumneavoastră , perioadă în care ați profitat de funcția deținută pentru a determina o doamnă să vă îndeplinească fanteziile sexuale, perioadă în care ați avut cele mai urâte cuvinte pentru soția dumneavoasră și ați afirmat în mesaje chiar faptul … ,,nu vrea să o ia în gură”, mai considerați că sunteți o persoană demnă de a conduce o instituție de talia ANL? Nu vă este rușine să vă prezentați în fața colegilor, în fața zecilor de persoane, în speță de primari, de președinți de consilii județene care vin să se sfătuiască cu dumneavoastră în privința proiectelor depuse? Nu considerați că dumneavoastră, un individ cu fantezii sexuale neîndeplinite, un individ care nu pune preț pe sacralitatea unei familii, ar trebui să plecați din funcție și să vă călugăriți?

Articolul nu se oprește aici și va continua până când această mizerie de om politic, protejată de deputatul Gigel Știrbu și de prefectul Mario De Mezzo, nu își va da demisia din funcția pe care o deține fără a avea cel puțin pregătirea necesară.