În ultima perioadă, cei care urmăresc cu atenție mass media locală au observat o adevărată hemoragie de articole laudative la adresa deputatului PNL Gigel Știrbu. Este aceeași presă ce cu ani în urmă era măscărită de către deputat și considerată o frecție la picior de lemn.

Acest individ care niciodată nu a făcut cinste Organizației PNL Olt și care tot timpul a avut grijă să facă tot felul de jocuri murdare și înțelegeri cu șefii din PSD Olt, doar pentru a-și umple buzunarele, nu mai este privit cu ochi buni în cadrul organizației. Pentru cine nu îl cunoaște, vă spunem că cel care se crede mare deputat nu este decât un amărât de popă de țară, care își ridica patrafirul să spovedească femeile și din când în când mai vindea lumânări la suprapreț, pentru a-și rotunji veniturile. În perioada 1995 – 2001, parlamentarul slujea la o biserică din Parohia Roșieni, din județul Olt. În anul 2005, a devenit subprefect în cadrul Prefecturii Olt, iar în anul 2008 și-a văzut visul cu ochii și sprijinit de fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, a ajuns deputat.

În cazul lui Gigel Știrbu, proverbul cu prostul care a ajuns împărat și s-a răzbunat întâi pe familie și pe prieteni este perfect adaptabil. De-a lungul timpului a ocupat de mai multe ori funcția de președinte al Organizației PNL Olt, dar niciodată nu a ocupat această funcție printr-o luptă dreaptă și corectă în care să fie mai mulți candidați.

O singură dată a candidat pentru funcția de președinte al Organizației PNL Olt și a fost pur și simplu zdrobit și umilit de către actualul vicepreședinte al C.J., Ioan Ciugulea. Cu toată susținerea politică a celor de la centru, cu tot talentul lui de Dandy de dinaintea alegerilor, efectiv s-a făcut de râs în fața a sute de membri PNL.

Tot acest individ lipsit de scrupule este cel care a reușit să-l determine, în urma unor lucruri murdare, pe fostul senator PNL, Siminica Mirea, să părăsească partidul.

Nu știu dacă vreodată și-a pus în slujba alegătorilor influența de parlamentar și mai ales puterea de decizie. Eu și cei mai mulți locuitori ai județului Olt îl cunoaștem drept un popă parvenit în politică, un traficant de alcool, care și-a băgat mama în mâinile procurorilor, un individ ahtiat după bani, care a făcut în centrul Slatinei un ditamai complexul, într-o zonă unde nu se putea construi, un vânzător de partid și de speranțe ale alegătorilor care în orice moment a făcut pe bani mulți înțelegeri cu cei aflați la putere în momentul respectiv.

Ultima umilire a fost în urmă cu aproximativ doi ani de zile, când a încercat prin interpuși să pună din nou mâna pe Organizația PNL Olt, în momentul când regretatul și iubitul președinte Costel Moisescu a decedat prematur. Din fericire, cea mai mare parte dintre membrii organizației au înțeles că deja Gigel Știrbu trebuie să fie aruncat în lada de gunoi a istoriei PNL și au avut încredere în noul președinte ales, Liviu Voiculescu. Revenind la problemele din zilele noastre, pe lângă toate aceste apelative ce i se atribuie lui Gigel Știrbu, putem să spunem că este și un mare mincinos, iar aburelile cu munca în slujba alegătorilor sunt doar… abureli!

Degeaba se bate cu pumnul în piept și mimează în Parlament opoziția, el fiind unul dintre cei care au semnat retragerea propunerii legislative privind eliminarea pensiilor de serviciu, cu toate că era un proiect depus chiar de către parlamentarii PNL. Organizația PNL Olt o duce bine și fără ,,sfaturile înțelepte” ale parlamentarului și a apucat-o pe o cale proprie, în care mai presus de orice este respectul față de oameni și de cei care au încredere în această formațiune politică și conducătorii ei.

Pentru PNL Olt, Gigel Știrbu deja face parte din filmul ,,Mumia revine”, și nu mai este decât un firicel de praf pe care vântul politicii îl va spulbera în scurt timp!