Pentru cei care nu știu, BDSM este un termen ce definește o gamă largă de practici sexuale, incluzând jocuri de rol, subordonare, constrângere, sadomasochism și alte dinamici interpersonale. Această practică sexuală o face de foarte mult timp candidatul anunțat de ALDE la Primăria Municipiului Slatina, Marius Bălașa, împreună cu PSD.

Niciodată nu am văzut un individ mai umil și fără coloană vertebrală ca acest maimuțoi ce se îndoaie până la pământ în fața președintelui Consiliului Județean, Marius Oprescu.

Am fost rugat să nu scriu acest material, dar vreau să arăt membrilor ALDE atât din Organizația Județeană, cât și din Organizația Municipală Slatina că maimuțoiul în care au încredere nu este decât un BDSM în fața șefilor PSD.

Zilele acestea, am avut ceva probleme pe linie de jurnalism la Consiliul Județean Olt, dorind ca cineva din conducere să îmi răspundă la câteva întrebări. Întâmplarea a făcut ca persoana pe care o căutam să nu fie prezentă la muncă și am fost nevoit să merg la președintele Consiliului Județean. Dumnealui fiind ocupat, am așteptat așa cum așteaptă marea majoritate a oamenilor de rând, în fața cărora ușile nu se deschid la comandă. Am stat și am stat, și iar am stat, aproximativ o oră în anticameră. Între timp, aflasem de la secretară că domnul președinte este într-o discuție foarte importantă.

În tot acest timp în care am stat la secretariat, nimeni nu a intrat în biroul președintelui și când ușa s-a deschis, cine credeți că a ieșit din birou? Nimeni altul decât marele Marius Bălașa, cel care vă minte că luptă împotriva PSD, cel care primește un salariu baban datorită PSD, cel care și-a angajat soția și toate neamurile prin intermediul PSD.

Când m-a văzut, și-a schimbat culorile feței precum un curcubeu, numai cu nuanțe întunecate și parcă am văzut și o pată pe pantaloni, nu știu dacă era transpirat de la atâta stat pe fotoliul din biroul președintelui sau pur și simplu s-a scăpat pe el, în momentul în care m-a observat.

Oameni buni, membrii ai ALDE, cât mai înghițiți minciunile maimuțoiului și ale președintelui de partid Mihai Niță, cel care îl ține în brațe pe acest individ, care dorește din nou să își umple buzunarele cu miliardele pe care le va primi de la PSD, în schimbul unui simulacru de candidatură?

O oră. Cam atât a stat maimuțoiul în biroul președintelui C.J. Ce credeți că au discutat în tot acest timp, mai ales că așa cum îi este obiceiul, Bălașa și-a luat, din nou, conștiincios, notițe.

Asta este când îți place BDSM și stai în genunchi în fața celor care au pâinea și cuțitul în mână. Rușine, maimuțoiule!