În această seară, gruparea din PNL Olt Delimano – Gigel Știrbu ar fi trebuit să facă un chef mare, drept pentru care au făcut și rezervare la un local din Slatina. Sursele noastre ne spun că pregătiseră și un foc de artificii, nu pentru a le lumina mințile bolnave, ci pentru a sărbători îndepărtarea de la conducerea partidului a președintelui Liviu Voiculescu, cel care ocupă și funcția de senator în Parlamentul României.

Din păcate pentru ei presiunile, amenințările și mai ales laudele că începând de astăzi PNL Olt va avea o nouă conducere nu au avut efectul nici cel puțin al unei frecții la un picior de lemn. Gruparea a învins prin a fi înfrântă și ca niște cățeluși fără minte și-au rupt dințișorii încercând să-l muște de partea dorsală pe Liviu Voiculescu.

Graba lor de a-și anunța prietenii și gunoaiele politice pe care le-au reșapat în ultimul timp, că în BPN-ul PNL de azi Voiculescu va fi decapitat, s-a dovedit un fâs mult mai mare decât pârțul pe care îl tragem noi când vedem zbaterile prefectului Delimano de a acapara atenția publică. Victoria de azi a lui Liviu Voiculescu împotriva grupării care a dorit destabilizarea PNL Olt și trecerea organizației pe persoană fizică nu este decât începutul sfârșitului celor nici zece negri mititei din această enclavă ce s-a constituit în interiorul partidului.

Toate scenariile făcute cu privire la cine să fie noul lider PNL Olt, la cine să candideze pentru funcția de primar al municipiului Slatina și la cine să fie cap de listă la viitoarele alegeri parlamentare, la Senat și Camera Deputaților au picat. Cauza pentru care au fost puși la colț nu este doar războiul dus de Liviu Voiculescu pentru ca organizația Olt să nu încapă în mâinile unor indivizi lipsiți de moralitate, ci solidaritatea de care a dat dovadă întreaga echipă PNL Olt, care și-a strâns rândurile și a spus clar și răspicat că nu recunoaște drept lider decât pe Liviu Voiculescu.

Recunoașterea în BPN-ul PNL a președintelui nu aplanează conflictul, pentru că asemenea unor înecați, cei din gruparea Delimano – Știrbu vor încerca să se agațe de orice pai ce plutește în apele tulburi ale politicii din județul nostru. Atacurile vor continua, iar acest fapt nu va duce decât la o mai mare destabilizare a partidului în anul premergător celor patru rânduri de alegeri.

Revenirea Organizației PNL Olt la un statut de sine stătător și mai ales omogen și pe un trend ascendent nu depinde în acest moment decât de adevărații lideri și susținători care trebuie să facă front comun împotriva rozătoarelor interne și să înceapă marea deratizare.