Ludovic Orban le-a transmis un mesaj foarte ferm liberalilor, duminică, la finalul ședinței Consiliului Național al partidului. ”Oastea trebuie trezită” și fiecare şef de organizaţie trebuie ”să dea cu parul” în şeful de laPSD, a cerut liderul PNL.

Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (…), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte. (…) Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos”.

Președintele Organizației PNL Olt, Liviu Voiculescu, omul în care unele persoane încă mai au încredere și îl consideră principalul exponent împotriva ,,Ciumei Roșii” ce a acaparat tot județul, a răspuns prompt acestui mesaj pe rețeaua de socializare. Din mesajul postat reiese clar faptul că în scurt timp, la adresa PSD Olt vor începe atacuri furibunde ce vor culmina cu dezvăluiri în premieră.

Am dorit să consemnăm această declarație a liderului PNL Olt, Liviu Voiculescu, deoarece nu vrem să dispară în neant și să nu mai fie recunoscută ca alte câteva postări ce au fost șterse la câteva minute după publicare. Intenția de a porni acest război împotriva PSD poate fi considerată una onorabilă și așteptată de mult timp de o mare parte a locuitorilor județului Olt.

Așteptăm cu interes proxima conferință de presă, în care în mod sigur Liviu Voiculescu va trebui să răspundă tranșant și direct la unele întrebări incomode ce îi vor fi puse de jurnaliști. Deocamdată, până la proba contrarie credităm această declarație războinică și așteptăm să vedem prima pupăză roșie, asupra căreia vor fi îndreptate tunurile lui Liviu Voiculescu.

Consiliul Național al PNL a fost pentru noi, liberalii, momentul de revigorare politică de care aveam nevoie. Momentul în care am primit semnalul de înarmare pentru ceea ce va fi, poate, cea mai crâncenă bătălie politică între putere și opoziție. Momentul în care liderul nostru ne-a transmis prin mesajul său strategia, curajul, determinarea și dârzenia de care avem nevoie pentru a duce la îndeplinire obiectivele partidului.
Pornim la luptă! Înainte de acest lucru însă trebuie să vedem cu cine pornim la luptă.
Încă de la preluarea mandatului meu de președinte al filialei judetene a PNL am precizat că voi analiza activitatea aleșilor locali PNL, fie că sunt consilieri județeni, consilieri locali sau primari și, nu în ultimul rând, președinti ai organizațiilor locale. Nu voi tolera incompetența, lipsa de implicare, apatia politică sau ineficiența activităților specifice. Avem nevoie de o echipă puternică, sudată și fundamentată pe dialog, comunicare și solidaritate. Dacă nu există, vom face să existe.
Liderul nostru ne cere acest lucru.
Partidul nostru ne cere acest lucru.
Și, cel mai important, românii ne cer acest lucru!