Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt va fi schimbată în scurt timp, cei propuși pe linie politică pentru preluarea funcțiilor de conducere așteaptă doar ordinele de numire semnate de ministrul PNL, Monica Anisie.

Pentru funcția de inspector general Organizația PNL Olt a nominalizat-o pe doamna Daniela
Țârcomnicu, director adjunct al Colegiului Metalurgic din Slatina. Doamna este soția fostului președinte PNL al Organzației Municipale Slatina, Sorin Țârcomnicu și numirea vine ca o reparație morală pentru șicanele și umilințele la care a fost supus în cadrul organizației.

Luminița Popescu, adevărata divă a Organizației PNL Olt, o doamnă despre care nu putem vorbi decât la superlativ, chiar dacă este blondă, va înlocui în funcție pe inspectorul general adjunct, Mariana Gheorghe.

Celălalt inspector adjunct, Liviu Mitroi, va avea un înlocuitor extraordinar, în persoana profesorului de limba română Victor Iacobescu. Despre acest om, care a realizat foarte multe lucruri în plan educațional în municipiul Slatina, nu avem decât cuvinte de laudă și Organizația PNL trebuie să se considere norocoasă că îl are membru.

Nu intrăm deocamdată în tensiunile ivite în interiorul organizației, între șefii de partid, cu privire la aceste numiri. Și deocamdată nu zicem decât felicitări, Marian Vasile!