Nu am fi scris acest material dacă în cursul zilei de astăzi nu am fi avut din nou dovada că Organizația PNL Olt este condusă de câțiva bravi măscărici ce doresc să pozeze în lideri de marcă.

În data de 1 noiembrie, pe rețelele de socializare controlate de PNL Olt apărea o știre extraordinară din care reieșea faptul că liderii de pe plan local au avut permisă o vizită în ALRO și o întâlnire cu conducerea societății. Un fals grosolan, chiar dacă erau publicate o serie de fotografii din incinta societății. Această vizită a fost înlesnită de unul dintre liderii de sindicat, Ioan Popa, membru de partid cu funcție de conducere. Nimeni din primul eșalon al conducerii nu a participat la această întâlnire, unde după ce vizitatorii politici au fost plimbați printr-o secție, câțiva membrii din sindicatul lui Ioan Popa au fost aduși în sala de ședințe, unde au avut ocazia să vadă în premieră cum în fața lor își dădeau aere de mari lideri politici un fost milițian, un doctor și un măscărici care se dorește a fi primarul municipiului Slatina. Nu știm ce au înțeles acești indivizi despre modul în care se prelucrează bauxita sau despre modul în care se lucrează în electroliză! Nu-i mai întrebăm despre diagrama tehnică Fe-C sau despre purtitatea semifabricatelor de aluminiu și modul cum se obține aceasta. Oamenii sunt total paraleli, dar au dorit să își facă imagine într-unul din ultimii coloși industriali ce mai funcționează în România, sub patronatul KGB-ului rusesc.

Astăzi, deputatul PNL de Olt, Gigel Știrbu, a cărui marginalizare în organizație este tot mai vădită, a dat o adevărată lovitură de imagine și a dovedit totodată că este adevăratul lider PNL Olt. Gigel Știrbu a intermediat o întrevedere între actualul ministru al Economiei, Virgil Popescu, și conducerea ALRO Slatina, reprezentată de Andrei Năstase, președintele Consiliului de Administrație și Gheorghe Dobra, director general. Temele discutate au fost destul de complexe și au făcut referire atât la implicarea societății ALRO pe plan local, cât și pe plan național.

Credem că este o mare diferență prin a te plimba într-o secție din uzină și a încerca să aburești două zeci-treizeci de membri de sindicat, deja sătui de vrăjelile liderului Ioan Popa și a organiza o întâlnire la un nivel atât de înalt, cum a făcut deputatul Știrbu.

O nouă palmă și o nouă pată pe imaginea și așa destul de pătată a Organizației PNL Olt!

Felicitări deputatului Gigel Știrbu!