Haos total în AUR Olt! Mai mulți aurolaci politici au început să se bată pe un ciolan ce încă nu există decât în poze și în mintea lor bolnavă. Un lucru este clar și cert – niciunul dintre acești indivizi nu este uns cu mir de la București, în funcția de președinte. Dar amândoi pozează în șmecheri politici și prostesc în teritoriu persoanele care merită să fie în acest partid.

,,Cap de mort” versus ,,Cap de prost”!

Mai nou, ,,carul cu proști” din Caracal s-a mutat la Deveselu, unde un neica nimeni pe nume Gabriel Braniște a visat noaptea că este președinte și dimineața a început să își dea palme, ca să se trezească. Efectul palmelor a fost nul și individul și-a continuat visul, mințind cu nerușinare că el este liderul AUR!

La polul opus sau mai bine zis în centru acționează o altă hahaleră, Valeriu Matei, cunoscut sub numele de ,,Cap de mort”, care și el încă se recomandă tot șeful partidului din Olt.

Unele lichele din teritoriu, care erau în spatele lui Valeriu Matei, zis ,,Cap de mort”, văzând că acesta a pierdut susținerea din cauza manevrelor mizerabile pe care le-a făcut, au schimbat barca și au trecut în gruparea lui Gabriel Braniște, zis ,,Cap de prost”!

Acesta, nemaiavând în casă o oglindă care să îi spună adevărul, în sensul că este un nimeni care nu are nicio calitate să conducă partidul neavând nici măcar ,,voce și talent”, se privește în oglinda mincinoasă, ,,care îl face să viseze”!

Între ,,Cap de mort” și ,,Cap de prost” a început o luptă surdă care va duce partidul direct în… cavou!

Pronunțându-ți numele, domnule Gabriel Braniște, nu este o promovare, așa cum ți se pare!

Întrucât tu ești o nulitate, iar un ZERO barat tot un ZERO barat va rămâne!

George Radu