Clubul ROTARY din Slatina a organizat la Hotel Parc un eveniment caritabil la care a invitat mai multe personalități din orașul Slatina, cât și oameni de afaceri. Printre cei invitați s-au numărat și câțiva polițiști, dintre care se pare că unul sau doi aveau ceva personal cu un deputat de Olt.

În timpul petrecerii au solicitat colegilor de la Serviciul Rutier să vină un echipaj de poliție care, amplasat strategic, urma să supravegheze mașina deputatului, iar în momentul în care acesta pleca cu autoturismul trebuia oprit și, conform procedurii, pus să sufle în aparatul etilotest și transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Totul urma să se lase cu un dosar penal pentru conducere sub inflența băuturilor alcoolice.

Timp de trei ore, doi agenți de poliție au stat și au supravegheat parcarea până în jurul orelor 24, când deputatul s-a urcat în mașină și a plecat spre casă.

Ce a urmat pare desprins din filmele de comedie, ca să nu zicem din filmele cu milițieni proști. Abia a intrat deputatul cu mașina pe B-dul. N. Titulescu spre sensul giratoriu și în momentul în care s-a încadrat să iasă spre str. Vederii, echipajul de poliție, cu sirenele urlând și girofarul pornit, s-a pus în mișcare, în urmărirea autoturismului. A intrat în viteză în sensul giratoriu și a blocat autoturismul în trafic. Cei doi agenți au sărit din mașină, l-au somat pe deputat să coboare și i-au spus direct că a consumat băuturi alcoolice. Fără a pune alte întrebări, deputatul le-a prezentat actele și a acceptat să sufle în aparatul etilotest. Stupoare… Rezultatul 0,00%! Milițienii, uimiți și ei de ceea ce văd, i-au mai cerut să mai sufle încă o dată în etilotest, după ce, bineînțeles, au schimbat ,,muștiucul,,. Iar… 0,00%.

Se priveau unul pe celălalt ca doi proști, de parcă nu le venea să creadă că au luat o plasă așa de mare! ,,Mai suflați o dată!,, Și din nou rezultatul 0,00%!

Văzând că nu este vorba despre niciun consum de alcool, cei doi milițieni au motivat gestul prin faptul că efectuau control în trafic și au plecat cu coada între picioare, pentru a-i raporta șefului neîndeplinirea misiunii.

Ce nu au știut atât milițienii, cât și șeful lor, este faptul că deputatul ALDE, Mihai Niță, de obicei nu consumă băuturi alcoolice, cu atât mai mult când urmează să se urce la volan și să conducă.

Noi deja i-am identificat pe toți cei implicați în această încercare de discreditare și dacă vom avea acceptul deputatului, le vom face numele publice. Până atunci, nu putem decât să le urăm baftă la … ,,pescuit,,!

Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie