În acest moment, cu asumarea răspunderii spun clar și răspicat că în Organizația PNL Olt există doi cretini. Unul este deputatul Gigel Știrbu, iar cel de-al doilea este mascota ce se erijează în lider la Organizația Municipiului Slatina și se visează viitor primar, Ionuț Comănescu.

Ieri seară, primul cretin a lansat un sondaj on-line prin care vrea să consulte internauții cu următoarea întrebare: ,,Dacă ai trei copii să fii scutit de 50% din impozitele datorate statului, dacă ai patru copii să fii scutit de 75% din impozitele datorate statului.” Motivarea deputatului aflat într-un con de umbră total și îndepărtat din cadrul Organzației PNL Olt este că îl interesează o propunere legislativă care să încurajeze creșterea demografică.

Al doilea cretin Ionuț Comănescu, plătit din bani publici la cabinetul deputatului Știrbu și din banii slătinenilor prin funcția de consilier municipal pune botul la sondaj și îl șeruiește pe rețelele de socializare.

Acest sondaj dovedește incapacitatea mintală a celor doi și vine fără niciun fel de explicații, adică mai precis: ,,Unii să se f… și să tragă copii pe bandă rulantă, că ceilalți, proștii care muncesc, să-i întrețină”. Nu intrăm acum în detalii despre cine s-ar putea să înceapă copulația, dar ne gândim cu oroare că în viitorul apropiat populația României ar putea fi colorată în totalitate. Nu cu roșu PSD, nici cu galben PNL, ci direct negru, ca fundul de ceaun.

Dacă primul cretin are copii, cel de-al doilea habar nu are, pe spusele fostei prietene cum arară vrabia dintre picioare. În altă ordine de idei, o reducere cu 50% sau chiar 70% din impozitele datorate statului reprezintă o frecție la picior de lemn, pentru sumele ce sunt investite în creșterea și educația unui copil din partea unei familii normale, ce se gândește cu adevărat la viitorul lui.

Cum cretini asemeni celor doi există destui în România, în acest moment cei care votează pentru sunt mai mult de jumătate în sondajul on-line.

În locul acestei încercări de a-și face imagine pe sărăcia, neștiința și mai ales prostia unor indivizi cu un grad sub minim de cunoștințe mai bine deputatul s-ar fi gândit la o lege care să se adreseze direct copiilor încă de la naștere, până în momentul când își pot câștiga singuri existența. Nu poți să zici că vrei să încurajezi creșterea demografică în România pe spatele unor familii ce gândesc că nu pot să crească mai mult de unul sau doi copii în actuala situație de dezastru în care se află țara. Nu este obligația unei familii cu un grad de gândire foarte bun și mai ales cu decență socială să susțină nopțile în care bețivii își călăresc nevestele.

Cu asemenea cretini deja încep să cred că nu prea este nicio diferență între PNL și restul partidelor.