Cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a Companiei de Apă Olt, vă invităm să participați la o serie de evenimente prin care dorim să marcăm această aniversare.

Programul ”Compania de Apă Olt, 10 ani”

19 mai 2017 – ora 10.00 – Dezvelire Placă ”10 ani Compania de Apă  Olt”- Curtea interioară Sediul Central Compania de Apă Olt, strada Artileriei nr.2, Slatina

  • Ora 11.30 – Vizită Stația de Epurare Slatina (participă

autoritățile județene și locale, parlamentari de Olt)

20 mai 2017– 9.30- 12.30 – Ziua Porților Deschise la Stația de Epurare Slatina (transport gratuit pentru cetățenii care vor să viziteze stația- plecare Bulevardul AI Cuza – zona Vacanța – Stația de Epurare și retur)

  • 13.30- Premierea veteranilor și pensionarilor Companiei de

Apă Olt, persoane care au contribuit la dezvoltarea companiei

S.C. Compania de Apă Olt S.A a fost înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Olt pe 8 martie 2007, fiind principalul operator regional pentru prestarea serviciului de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apelor uzate. Compania de Apă Olt și-a început activitatea în mai 2007 și, în prezent, își desfășoară activitatea în municipiile Slatina și Caracal, în orașele Corabia, Scornicești, Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești Olt și în comunele Slătioara și Vitomirești.

 

15 mai 2017
apa-dragoste