Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, un om deosebit care de-a lungul anilor și-a dovedit valoarea morală și profesională, își menține promisiunile făcute în campania electorală. Una dintre acestea a fost cea referitoare la sprijinul pe care îl va acorda tinerilor debutanți în afaceri. Un fapt dovedit pentru care îl felicităm este cel al firmei SC DEEA FOOD TRUCK SRL, înființată în data de 17 februarie 2021 de către domnișoara Andreea Paraschiva, având obiectul principal de activitate ,,Comerț cu ridicata al produselor chimice”. Chiar dacă domnișoara are o vârstă de aproximativ 23 de ani, în anul 2021 firma nou înființată a avut o cifră de afaceri de 721.993 ron, cu un profit net de 368.822 ron, în urma a douăzeci și unu de contracte încheiate doar cu două entități din orașul Balș – respectiv Spitalul orășenesc Balș și Primăria orașului Balș. Încrederea în noul antreprenor a primarului Cătălin Rotea a fost atât de mare încât i-a încredințat contracte ce priveau achiziții de dezinfectant pentru mâini, mască chirurgicală, hârtie igienică, săpun lichid, saci menaj, detergent, dispensere, gel dezinfectant, echipamente și consumabile de igienă. Achizițiile au continuat cu trecerea la un nou domeniu privind amenajarea și întreținerea de spații verzi, ornamente pentru sărbătorile de iarnă, bănci stradale, materiale de construcții și chiar servicii de întreținere a spațiilor verzi. Îl felicităm pe această cale pe primarul Cătălin Rotea, care a pus încrederea în tinerii întreprinzători pe primul plan în activitatea sa de conducere a orașului!

Contractele atât cu Spitalul orășenesc Balș, cât și cu Primăria au continuat și în anul 2022, așa că începând din luna ianuarie a acestui an, firma domnișoarei a trecut la prestări servicii de întreținere instalații electrice, lucrări de zugrăveli și construcții, lucrări de reparații parcuri și bineînțeles achiziția de materiale sanitare, cu o valoare totală de aproximativ 10 miliarde de lei vechi, din șapte contracte de achiziție.

Această realizare a unei persoane tinere, care intră în afaceri și dovedește multă pricepere într-un domeniu vast al achizițiilor publice nu ne face decât să căpătăm tot mai multă încredere în primarul orașului Balș, care a dovedit că niciodată nu își ia promisiunile înapoi. O felicităm și pe domnișoara Andreea Paraschiva pentru faptul că a reușit să intre într-o lume a afacerilor dominată de bărbați și firme cu multă experiență și îi dorim să ajungă așa cum preconizăm și noi, la o cifră de afaceri de peste un milion de euro în acest an, cu Primăria orașului Balș.

Îi sfătuim și pe alți tineri din oraș să își deschidă firme și să meargă la primarul Cătălin Rotea pentru a-și expune proiectele și a-și anunța intenția de participare la licitații. Nu trebuie ca cineva să se gândească vreun moment că între administratorul acestei firme, SC DEEA FOOD TRUCK SRL, și primarul orașului Balș există vreo legătură de prietenie. Licitațiile și achizițiile au fost corecte, sunt publice, iar cârcotașii trebuie să se abțină, chiar dacă firma are ZERO angajați!

Să nu uităm sloganul lui Cătălin Rotea din campania electorală: ,,Credem în schimbare!” și am putea să mai zicem … ,,Schimbarea suntem noi!”,… adică cei care suntem la putere!